10 اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی

10 اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی

10 اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی در این مطلب مطرح می‌کنیم. یکی از روش‌های موثر برای معرفی محصولات، بازاریابی تلفنی است که نیاز به زمان و هزینه کافی دارد. در حال حاضر ابزارهای متعددی برای موفقیت کسب و کار به کار می‌روند که بازاریابی حضوری، تلفنی، طراحی سایت فروش و روابط عمومی بالا از مهم‌ترین و اصلی‌ترین موارد است.

بازاریابی تلفنی به عنوان کم خرج‌ترین روش تاثیرگذاری بر میزان فروش است؛ لذا این بخش حساسیت‌های خاص خود را دارد که با بروز اشتباهات بازاریابی تلفنی زمینه رکود فروش و نابودی کسب و کار را فراهم می‌کند.

رایج‌ترین اشتباهات بازاریابان تلفنی

متداول‌ترین شکایتی که در هنگام بازاریابی تلفنی می‌شود این است که کارشناسان فروش اطلاع ندارند که در حین صحبت کردن می‌بایستی با مخاطب خود چطور حرف بزنند. در واقع بلد نیستند که محصولات خود را چگونه معرفی کنند که بتوانند کاربر را به خرید ترغیب کنند. به دلیل مهم بودن این ابزار در بالا بردن سرمایه شرکت، هر نوع اشتباهی می‌تواند باعث ایجاد خسارات جبران‌ناپذیر گردد.

  1. فرستادن پاسخ پستی مشتریان
  2. تحمیل کردن کالاها و خدمات به مشتریان
  3. وعده‌های دروغین و غیرواقعی به مشتریان
  4. مکالمات طولانی و خسته‌کننده
  5. ندادن پیشنهادات جدید به مشتریان
  6.  عدم توانایی شناسایی مشتریان حقیقی
  7. معرفی نکردن محصولات برای مشتریان
  8. ارسال پیام‌های تبلیغاتی بدون معرفی محصولات
  9. اعلام سریع مبلغ هر کالا
  10. فراموشی مشتریان بعد از خرید

1. فرستادن پاسخ پستی مشتریان، 10 اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی

براساس تغییر روش‌های کسب و کار، قطعا استفاده از پست برای ارسال تبلیغات یا پاسخ به سوالات مشتریان کاملا منسوخ شده است. به همین دلیل باید برای پاسخگویی به مشتریان از تماس تلفنی یا ارسال ایمیل هدفمند استفاده شود. این عامل باعث افزایش سرعت در ارتباطات خواهد شد. تعامل تلفنی موجب خواهد شد تا در مدت زمان کوتاهی بتوانید نیازهای مشتریان را شناسایی کنید و پاسخ و خدمات متناسب با آن‌ها را اتخاذ کنید. توجه داشته باشید که در ارسال ایمیل یا تماس تلفنی باید سوالات هوشمندانه و هدفمند از مشتریان پرسیده شود.

2. تحمیل کردن کالاها و خدمات به مشتریان

اغلب افراد از انسان‌هایی که مدام در حال تعریف و تمجید از خود هستند دوری می‌کنند. این موضوع در کسب و کار هم به خوبی صدق می‌کند. توجه داشته باشید در مکالمات خود با مشتری به گونه‌ای عمل نکنید دائما از شرکت یا محصولات خود تعریف و تمجید کنید این یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات بازاریابی تلفنی است؛ زیرا شما با این اقدام مشتریان را ناامید و دل زده می‌کنید. بهتر این کار این است که تمرکز خود را بر روی نیاز مشتری بگذارید. باید این توانایی را داشته باشید که مطابق با درخواست و نیاز او پیشنهادات جدیدی ارائه دهید این کار باعث افزایش فروش و سودآوری بیشتر شما خواهد شد.

3. وعده‌های دروغین و غیرواقعی به مشتریان

یکی از 10 اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی، وعده‌های دروغین و غیرواقعی به مشتریان است. زمانی که بازاریاب در هنگام تماس برای جلب نظر مشتری وعده‌هایی به او می‌دهد که شرکت یا سازمان قابلیت انجام آن‌ها را ندارد باعث که مشتری نسبت به خدمات شرکت بی‌اعتماد شود. البته می‌توانید به مشتری بگوید که این امکان یکی از اهداف آتی است که در آینده نزدیک ارائه خواهید کرد بدون اینکه در این مورد اغراق‌آمیز صحبت کنید.

4. مکالمات طولانی و خسته‌کننده، 10 اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی

کارشناسان فروش به دلیل آگاهی از کیفیت خدمات و محصولات قصد دارند که هر ساعت در مورد آن‌ها صحبت کنند؛ اما این کار اصلا جالب و منطقی به نظر نمی‌رسد بلکه شما باید در مکالمات تلفنی کوتاه و مختصر صحبت کنید.

بازارایابی تلفنی

سعی کنید که در یک بازه زمانی کوتاه به صورت خلاصه‌وار در مورد ویژگی‌های خاص محصولات و خدمات صحبت کنید.

5. ندادن پیشنهادات جدید به مشتریان

از دیگر اشتباهات بزرگ بازاریابان تلفنی، ندادن پیشنهادات جدید به مشتریان است. عمده‌ترین دلیل آن این است که آن‌ها از معرفی سایر بخش‌ها و خدمات هراس دارند. شما می‌توانید با توجه به نیاز مشتریان به صورت کاملا هدفمند شده به معرفی سایر خدمات و بخش‌های شرکت بپردازید و از این رو پیشنهاداتی را برای مشتریان ارائه دهید.

6. عدم توانایی شناسایی مشتریان حقیقی، 10 اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی

از دیگر اشتباهات بازاریابی تلفنی این است که مسئول فروش آگاهی لازم و کاملی از مشتریان واقعی و غیر واقعی ندارد، از همین رو معمولا با صرف انرژی برای مشتریان غیر واقعی انرژی خود را تحلیل می‌کند. عدم توافق در فروش محصولات به این دسته از افراد باعث پایین آمدن انگیزه در افراد خواهد شد. در نهایت نیز توانی برای معرفی محصولات به مشتریان واقعی باقی نمی‌ماند.

اشتباهات بازاریابان تلفنی

این مسئله بر کاهش موفقیت تجاری تاثیرات بسزایی برجای می‌گذارد. از همین رو در اولین قدم باید شما قدرت تشخیص مشتریان واقعی را داشته باشید تا از این طریق بتوانید انرژی و انگیزه خود را به خوبی مدیریت کنید تا بتوانید فروش بیشتری داشته باشید. وجود تکنیک‌های بازاریابی دیجیتال به شما در این حوزه کمک شایانی می‌کند.

7. معرفی نکردن محصولات برای مشتریان

زیاده روی در معرفی یک کالا یا خدمات یکی از 10 اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی است. این عمل به معنای‌عدم تبلیغ محصولات نیست بلکه شما بایستی با استفاده از تکنیک‌های ساده و مورد نیاز مشتری در کوتاه‌ترین زمان ممکن به معرفی محصولات مشابه بپردازید. این اقدام منجر به جلب اعتماد مشتریان خواهد شد؛ زیرا کاملا او را درک می‌کنید در تماس‌های تلفنی می‌توانید پاسخ تمامی سوالات خود را دریافت کنید و از جهتی نیز می‌تواند با خدمات گسترده و متنوع ارائه شده در کسب و کار شما آشنا شود.

8. ارسال پیام‌های تبلیغاتی بدون معرفی محصولات

یکی از 10 اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی، ارسال پیام‌های تبلیغاتی بدون معرفی محصولات است. زمانی که کاربر هیچ شناختی در خصوص کالاها و خدمات شرکت شما ندارد، ارسال کردن پیامک کاری بیهوده است.

اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی

بازاریاب حرفه‌ای باید به این نکته کاملا آگاه باشید که بیشتر افراد تمایلی به پاسخ تماس‌های ناشناس ندارند. به همین دلیل زمانی که باعدم پاسخگویی مواجه می‌شوید باید در پیام یا تماس‌های بعدی خود به طور کامل و شفاف محصول را به مخاطب معرفی کنید این کار موجب اعتمادسازی مشتریان و همراهی آن‌ها با شما خواهد شد.

9. اعلام سریع مبلغ هر کالا، 10 اشتباه بزرگ بازاریابان تلفنی

براساس شرایط اقتصادی مطمئناً نخستین سوالی که مشتریان از شما می‌پرسند قیمت محصولات یا نوع خدمات شما است. در این مرحله باید بازاریاب سریع و بدون وقفه به سوال مشتری پاسخ دهد. بسیار مهم است که شما در ابتدا، شناخت درستی از نیاز مشتری پیدا کنید. در مرحله بعدی قیمت محصول یا راهکارهایی است که می‌توانید برای کاهش یا تخفیفات استفاده کنید را به او پیشنهاد دهید.

10. فراموشی مشتریان بعد از خرید

بیشتر افراد تصور می‌کنند که زمانی موفق شده‌اند که کالایی را به فروش برسانند که مسئولیت آن‌ها به پایان رسیده است؛ اما در واقع باید دیدگاه خود را به فروش تغییر دهند. به این دلیل که فروش اولین محصول به یک مشتری می‌تواند پنجره‌ای برای شروع خریدهای بعدی باشد. مدیریت و نظارت بر این بخش به عهده شما است؛ به این دلیل که با خرید یک محصول به معنای اعتماد کردن مشتری است. این اعتماد برگ برنده است. اکنون شما بایستی با استفاده از آن سود تجاری خود را بیشتر کنید. در این مرحله می‌توانید با تماس تلفنی از میزان رضایت مشتری خود باخبر شوید، سپس سایر خدمات و محصولات را معرفی کنید. براساس رضایت مشتری از محصولات می‌توانید مشتری دائمی و ماندگار برای محصولات خود پیدا کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.