بازاریابی در مقابل تبلیغات؛ کدام یک بهتر عمل خواهد کرد؟

بازاریابی در مقابل تبلیغات؛ کدام یک بهتر عمل خواهد کرد؟

هیچ چیزی برای صاحبان مشاغل به اندازه صرف کردن انرژی، وقت و سرمایه به اندازه تبلیغات نامناسب و بی اثر آزاردهنده نیست. اگر روش‌هایی انتخاب شود که به واسطه آن کسی تبلیغات شما را نبیند، آن‌ها را به خوبی نشناسد و قادر به برقراری ارتباط با شما نباشد، موجب می‌شود تا اختلافات متعددی میان دو مفهوم بازاریابی و تبلیغات به وجود آید.

تفاوت میان بازاریابی آنلاین و تبلیغات چیست؟

صاحبان کسب و کار عمدتا در شروع یک مسیر جدید نیاز دارند تا با کلماتی همچون “استراتژی اجتماعی”، “قیف فروش”، “بازاریابی محتوا” و “پرداخت به ازای هر کلیک” آشنا شوند. این نکات مهمی است که می‌تواند در هم آمیخته شود و به یک زبان اصلی در بازاریابی تبدیل شود.
برای درک بهتر تفاوت‌های این دو مفهوم لازم است که با هر یک از آن‌ها آشنا شوید.

بازاریابی چیست؟

بازاریابی مفهومی است که به عنوان “عمل و یا کسب و کار ترویج و فروش محصولات و یا خدمات” به کار گرفته می‌شود. این اساسا شامل تحقیق و تحلیل است. به معنی بهتر زمانی که به مطالعه بازار می‌پردازید و در نهایت یک طرح کلی برای آن ایجاد می‌کنید به مرور درمی یابید که چگونه می‌توانید مشتریان بیشتری جذب کنید. این می‌تواند از برندسازی، تا بیانات ماموریت و همچنین مفاهیم و شعارهای تبلیغاتی باشد. تمام این موارد برای ایجاد شخصیت برند شما مناسب خواهد بود، در نتیجه در

ذهن مخاطب

بازاریابی آنلاین و یا سنتی شامل تحقیق در مورد بازار هدف، راه‌اندازی کانال‌های ارتباطی و رسانه‌های اجتماعی باشد تا مخاطبان خود را آسان‌تر بیابند و اهداف خود را به راحتی پیاده کنند.

تبلیغات چیست؟

همانطور که ممکن است تاکنون حدس زده باشید، تبلیغات در دسته‌های پایین‌تری از بازاریابی قرار می‌گیرد. تبلیغات تنها یک قطعه از هزاران قطعه‌ای است که باعث می‌شود شما به اهداف خود در بازاریابی آنلاین دست بیابید.
تبلیغات سنتی ممکن است شامل ارائه و معرفی محصولات در رادیو و تلویزیون باشد. از تبلیغاتی که در یک مجله و یا یک روزنامه قرار می‌گیرد تا تبلیغات بزرگراه‌ها، همه از روش‌هایی است که به معرفی کردن محصولات شما کمک می‌کند. با این حال در عصر بازاریابی دیجیتال، لازم است که یک استراتژی تبلیغاتی شامل پرداخت هزینه به ازای هر کلیک و یا مواردی مانند سئو و یا بازاریابی محتوا و مواردی از این دست باشد.

تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی

در حال حاضر گستردگی کانال‌ها و رسانه‌های اجتماعی باعث شده است تا صاحبان مشاغل بتوانند ارتباط بهتری با مخاطبان خود برقرار کنند. به کمک این شبکه‌های اجتماعی قادر خواهید بود تا محصول و یا خدماتی که ارائه می‌دهید را به خوبی به مشتریان خود معرفی کنید و از ویژگی‌هایی که در اختیار شما قرار دارد، به خوبی استفاده نمایید.
این سایت‌ها و رسانه‌های اجتماعی به تجارت‌ها اجازه می‌دهند تا تبلیغات پویا و جذابی داشته باشند و به کمک خدماتی که در این زمینه وجود دارد قادر باشند تا مشتریان خود را به سمت آن چیزی که در نظر دارند، سوق دهند.
در بازاریابی آنلاین می‌توان از شبکه‌های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام، پینترست، لینکدین و بسیاری از رسانه‌های اجتماعی دیگر که قابل توجه مخاطبین است، بهره‌مند شوید.
زمانی که این نوع تبلیغات به درستی انجام شود، منجر به ترافیک بیشتر در وبسایت شما شده و در نهایت افزایش میزان تعامل را در بازار هدف شما به همراه خواهد داشت.

تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی

تبلیغات به ازای هر کلیک

یکی دیگر از روش‌های تبلیغاتی که در بازاریابی آنلاین رایج است، پرداخت به ازای هر کلیک می‌باشد. این روش از موتورهای جستجو مانند گوگل و یاهو یا مواردی مانند آن‌ها کمک می‌گیرد تا سایت‌های شما را به افرادی که در جستجوی کلماتی مشابه با واژه‌های کلیدی که شما از آن‌ها استفاده می‌کنید، هستند نشان دهند.
این نوع از تبلیغات به شدت بر روی کلمات کلیدی و درک بالای مخاطبان از هدف شما متکی است.
یک استراتژی تبلیغاتی عالی راهی است به واسطه آن می‌توانید نتایج بهتری را به ازای تبلیغات به دست آورید. برای این کار درک کاملی از مخاطبان هدف مهم است. دانستن مواردی مانند اینکه آن‌ها از چه بسترها رسانه‌ای استفاده می‌کنند و یا علایق و تمایلات آن‌ها به چه شکل است، باعث می‌شود تا در برنامه‌ریزی استراتژی تبلیغاتی خود راحت‌تر گام بردارید. در هنگام اجرای استراتژی‌های صحیح، می‌توانید اطمینان داشته باشید که به مشتریان بیشتری دسترسی پیدا خواهید کرد.
از آنجایی که هر کسی مایل است بیشترین بهره‌مندی را از بودجه خود داشته باشد و بهترین خدمات را به مخاطبان خود ارائه دهد، لازم است که به جای تلاش برای تفکیک کردن این دو عنصر اساسی یعنی تبلیغات و بازاریابی آنلاین را با یکدیگر ترکیب کنید.
روش‌های متعددی وجود دارد که می‌تواند پاسخگوی نیاز شما در این مسیر باشد.

شناخت برند

ممکن است شما بیشترین خدمات را به مخاطب ارائه دهید، اما او نتواند به خوبی شما را بشناسد و یا برای دریافت خدمات بعدی شما را به یاد بیاورد.
اینجاست که مسئله ایجاد ارزش برای مشتری و وفاداری مطرح می‌شود. برای این کار نیاز به برندسازی خواهید داشت. چیزی که در عین سادگی به طور مداوم قابل استفاده باشد و رنگ‌های آن به یادآور تبلیغات و سازمان شما باشد، می‌تواند باعث تفاوت زیادی در خاطر مشتری و به یاد آوردن سازمان و محصولاتتان باشد.
اگر به خوبی جنبه‌های بازاریابی و برند خود را بشناسید، آسان‌تر می‌توانید برای طراحی وبسایت خود اقدام کنید. این کار باعث می‌شود که پیاده‌سازی و اجرای طرح‌هایی که در نظر دارید، ممکن شود.

انجام تحقیقات بازار

اولین سوالی که لازم است بپرسید این است که مخاطب هدف خود را چقدر می‌شناسید؟
تحقیقات در بازار و شناخت مخاطبان، باعث می‌شود که مشتریانی به سمت شما جذب شوند که دقیقا به دنبال شما بوده و به محصولاتی که ارائه می‌دهید، نیاز دارند.
تبلیغات بدون انجام تحقیقات در بازار مانند پوشیدن لباس در تاریکی است، پس از آنکه به روشنایی می‌رسید، متوجه خواهید شد که نه تنها لباس‌های مناسبی انتخاب نکرده‌اید ، بلکه هیچ یک از آن‌ها با دیگری سازگاری ندارند.
این به معنای به هدر رفتن انرژی و سرمایه شما خواهد بود، بنابراین در بازاریابی آنلاین، نکته‌ای که لازم است به یاد داشته باشید این است که با انجام تبلیغات، هزینه‌های خود را در مسیر درست صرف کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.