بازاریابی موبایلی و موبایل مارکتینگ چیست و چرا استفاده از آن ضروری است؟

بازاریابی موبایلی و موبایل مارکتینگ چیست و چرا استفاده از آن ضروری است؟

امروزه شاخص اصلی بازاریابی دیجیتال، بازاریابی موبایلی محسوب می شود. با توجه به اینکه امروزه برنامه‌های تلفن همراه روز به روز افزایش پیدا کرده است و همچنین کاربران بیشتر از همه از تلفن‌های همراه خودشان استفاده می‌کنند برای هم بازاریابی موبایلی امروزه رایج شده است.

با توجه به استفاده انسان‌ها از موبایل در هر زمان و در هر جا و با دسترسی به اینترنت می‌توانند هر نوع خریدی که دارند را انجام بدهند.

گوگل در سال 2015 اعلام کرد که ترافیک تلفن همراه برای اولین بار از ترافیک‌های دسکتاپ پیشی گرفته است، بنابراین مسلم است که بعد از گذشت پنج سال احاطه موبایل بر فضای بازاریابی دیجیتال بیشتر از قبل شده است. از اگر شما به عنوان کسب و کاری که تازه فعالیت خودتان را شروع کرده اید از این استراتژی قدرتمند استفاده نکرده‌اید بهتر از هم نسبت به ساخت آن اقدام کنیم.

امروزه بازاریابی موبایلی مکمل ساده برای بازاریابی دیجیتال استراتژی بازاریابی دیجیتال شما با موفقیت خود ارائه بدهد و تدوین استراتژی برای آن بسیار مهم است. پس برای اینکه بتوانید این مورد را به درستی دریافت کنید بهتر است تعاریف زیر را بررسی کنید.

بازاریابی موبایلی چیست؟

موبایل مارکتینگ یک نوع بازاریابی برای کاربران موبایل است. همچنین مجموعه از تکنیک‌ها و قالب‌ها برای تبلیغ محصولات و خدمات نیز است. بازاریابی از تلفن برای ارتباط با مخاطبان استفاده می‌کند.

بازاریابی موبایلی چیست؟

در تعریف دیگری که در این بازاریابی موبایلی وجود دارد این است که به هر نوع فعالیت بازاریابی که از طریق شبکه اینترنت اداره شود و مشتریان با استفاده از یک تلفن همراه شخصی به آن متصل شود نیز بازاریابی موبایلی گفته می‌شود. در سال‌های اخیر با ورود گوشی‌های هوشمند به دنیای فناوری موارد استفاده از تلفن همراه و همچنین دستیابی به اطلاعات به صورت کامل دگرگون شده است و به همین دلیل بسیاری از نویسندگان معتقد هستند که تبلیغات تلفن‌همراه به معنای دگرگونی پارادایم بازاریابی است نه فقط به روز رسانی آن.

9 دلیل برای اینکه از بازاریابی موبایلی استفاده کنید

  1. فیلم بازاریابی یک کانال کاملاً شخصی بین تبلیغ کننده و مخاطب است و در واقع سفارشی سازی و شخصی سازی دو ویژگی بسیار مهم در این نوع بازاریابی موبایلی است.
  2. 80 درصد از کاربران از اینترنت گوشی‌های هوشمند خودشان استفاده می‌کنند و به آن متصل می‌شوند.
  3. میانگین زمانی که افراد در هر روز با گوشی‌های تلفن همراه خودشان ساعت و 34 دقیقه و برای تبلت‌ها 1 ساعت و 19 دقیقه است.
  4. بسیاری از کاربر از تلفن همراه به عنوان صفحه دوم مورد استفاده در ترکیب با تلویزیون نام می‌برند.
  5. از هر 10 کاربر تلفن‌هوشمند 9 نفر از آنها در یک مرحله از فرآیند خرید از موبایل شان استفاده کردند مخصوصاً افراد بین 16 تا 45 سال.
  6. در ایالات متحده آمریکا 75 یک درصد از کاربران اینترنت از تلفن همراه خودشان برای اتصال استفاده می‌کنند.
  7. بر اساس یکی از مطالعات گوگل نشان داده است که 78 درصد از جستجو‌ها که منجر به خرید می‌شود با استفاده از تلفن همراه انجام شده است و این مقدار برای تبلت‌ها حدوداً 64 درصد و برای کامپیوترهای شخصی 61% می‌باشد.
  8. حوزه بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک و محلی یک انتخاب بسیار مناسبی است و دلیل آن این است که کاربران و خریداری خدمات و محصولاتی که در نزدیکی خودشان از تمایل بیشتری نشان می‌دهند.
  9. بیشتر کاربران گرفتن در انتخاب هدیه برای مناسبت‌های خاص از تلفن‌های همراه هوشمند خودشان استفاده می‌کنند. با توجه به این نکته بازاریابی موبایلی می‌تواند یک کانال بسیار جذاب برای کمپین‌های تبلیغاتی به خصوص در زمان‌های خاص باشد.

 بازاریابی موبایلی

مزیت‌های بازاریابی موبایلی

  • شخصی و در دسترس
  • سرعت بالا
  • مقرون به صرفه بودن
  • ایجاد تعامل با مخاطب
  • امکان پرداخت در هر لحظه

شخصی و در دسترس

آمارهایی که در این زمینه به دست آمده است و حدود 91 درصد کاربران گوشی‌های تلفن همراه خودشان را در طول روز در نزدیکترین جا کنار خودشان نگه می‌دارند. گزارش‌هایی که شرکت‌های مختلف به دست آورده اند 58 درصد از کاربران تلفن هوشمند تلفن‌های خودشان را حداقل هر یک ساعت یک بار چک می‌کنند.

سرعت بالا

اگر هر کسب و کار قصد دارد که خودش را در سریعترین زمان به مخاطب خود را بشناسد و همچنین پیام خودش را به صورت سریع منتقل کند و انتخاب مناسب برای این کسب و کار موبایل است. انجام دادن این کار بی علت نیست. حدود 90 درصد از پیام‌هایی که در موبایل‌ها منتشر می‌شود در کمتر از 3 دقیقه خوانده می‌شود. برخلاف ایمیل مارکتینگ که نرخ پاسخگویی در آن 6 درصد از نرخ پاسخگویی موبایل مارکتینگ حدود 45 درصد است.

مقرون به صرفه بودن

موبایل مارکتینگ نسبت به سایر روش‌های بازاریابی بسیار مقرون به صرفه از زیرا با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از افراد از تلفن همراه استفاده می‌کنند.

ایجاد تعامل با مخاطب

موبایل امکان ایجاد تعامل مستقیم با مخاطب را برای کسب و کار را فراهم می‌کند و این یکی از دلایلی است که باعث اعتماد سازی بین مشتری کارفرما می‌شود.

مزیت‌های بازاریابی موبایلی

امکان پرداخت در هر لحظه

در صورت خرید آنلاین امکان پرداخت در همان لحظه وجود دارد و شما می‌توانید به راحتی از این ویژگی استفاده کنید.

تاریخچه بازاریابی موبایلی

تاریخچه بازاریابی موبایل سال 2000 برمی‌گردد درست زمانی که برای اولین بار پیامک تبلیغاتی ارسال شد. در سال 2005 متوجه شد که موبایل مارکتینگ آینده بسیار روشنی دارند بنابراین کمپین‌های تبلیغاتی خودشان را راه اندازی کردند.

در سال 2007 تلفن‌های همراه هوشمند تر شدند. در سال 2010 کدهای کیو آر به بازاریابی موبایل اضافه شدند و این اتفاق شروع عصر جدیدی در بازاریابی موبایلی شد. از این سال تا به امروز فعالیت خود در همه کسب و کار ادامه داشت. در سال 2013 سیستم عامل‌های اندروید و ios‌های تلفن همراه را طی کردند و این دقیقاً زمانی بود که گوشی‌های سنتی جای خودشان را به تلفن‌های همراه هوشمند و استفاده از برنامه‌های موبایل نیز برای مردم بسیار امر عادی شد.

این اتفاق به صورتی برای مردم عادی شد که امروزه حدود 89 درصد زمان کاربران موبایل در اپلیکیشن‌های موبایل صرف می‌شود. در سال 2014عداد کاربران تلفن همراه در کاربران کامپیوتر پیشی گرفت و دسترسی مردم به اینترنت از طریق موبایل نسبت به قبل بیشتر شد.

یک نکته بسیار مهمی که در این زمینه وجود دارد بهتر است که شما کسب و کار خودتان را با استفاده از تبلیغات موبایلی و روش‌های بازاریابی موبایلی استفاده کنید تا بتوانید محصول خودتان را بیشتر و بهتر به مخاطبان خود معرفی کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.