بازاریابی عملکرد یا پرفورمنس مارکتینگ چگونه است؟ 

بازاریابی عملکرد یا پرفورمنس مارکتینگ چگونه است؟ 

بازاریابی عملکرد یا پرفورمنس مارکتینگ (Performance Marketing) یکی از استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ است.

این نوع بازاریابی در تجارت صرفا در صورت کسب نتیجه هزینه‌های تبلیغات را پرداخت می‌نماید.

در واقع نتایج بستگی به اقدام مورد نظر کسب و کار می‌تواند با کلیک کردن بر روی تبلیغ، جذب نمودن مخاطب راغب یا خرید محصولات و خدمات باشد.

پرفورمنس مارکتینگ به مخاطبان هدف خود به اندازه مناسب دسترسی می‌دهد.

به این خاطر که هزینه تبلیغات کاملا وابسته به میزان تعامل کاربران با محتوای تبلیغ است.

ساختار پرفورمونس مارکتینگ

به طور کلی ساختار پرفورمونس مارکتینگ به چهار بخش اصلی تقسیم می‌شود که شامل:

  • کسب و کار یا خرده فروشی
  • همکار فروش
  • شبکه‌های همکار فروش
  • مدیر فروش
  • کسب و کار یا خرده فروشی

کسب و کار در این قسمت از پرفورمنس مارکتینگ برندها و سازمان‌های فروشنده محصولات و خدمات قرار دارند که به آن‌ها تبلیغ دهنده گفته می‌شود.

تجارت به عنوان نخستین طرف بازاریابی عملکردی برای رسیدن به اهداف متفاوت مانند ایجاد مخاطب راغب یا لید، برقراری تعامل با مخاطبان یا فروش بیشتر است.

برندها برای پیشبرد اهداف از همکار فروش یا انتشار دهنده‌گان تبلیغ کمک می‌گیرند.

برندهایی که در زمینه مد و فشن، نوشیدنی و غذا در زمینه سلامت و زیبایی بهترین انتخاب برای استفاده از استراتژی‌های بازاریابی عملکردی می‌باشند.

معمولا کسب و کارهای موفق در پرفورمنس مارکتینگ به برندهایی گفته می‌شود که در بسیاری از کانال‌های بازاریابی عملکردی حضور فعالانه دارند و وبسایت آن‌ها حداقل نرخ تبدیل ممکن را دارد.

این نوع از کسب و کارها از همکاران فروشی بهره می‌گیرند که نرخ بازگشت سرمایه بهتری را نسبت به تلاش‌های بازاریابی، تولید ترافیک و بیشتر دیده شدن برای آن‌ها فراهم می‌نماید.

  • همکار فروش

از دیگر ساختارهای پرفورمنس مارکتینگ همکار فروش یا ناشر تبلیغ می‌باشد که شامل مدل‌های مختلفی است.

به عنوان مثال وبسایت‌هایی که کدهای تخفیف ارائه می‌نمایند، بلاگ‌ها، وبسایت‌های بررسی محصولات، شبکه‌های اجتماعی، اپلیکیشن‌های موبایل یا افراد حقیقی و اینفلوئنسرها هر کدام می‌توانند محصولات و خدمات برند را به سایرین معرفی کنند.

تمامی مواردی که بیان شد نوعی همکار فروش محسوب می‌شوند.

بازاریابی عملکرد یا پرفورمنس مارکتینگ

منظور از همکار فروش، ابزاری برای توسعه برند است که از وبسایت، شبکه‌های اجتماعی و نقوذ خودد برای بالا بردن کارآمدیی خرده فروش یا همان برند استفاده می‌کند.

برندها بر اساس استراتژی برنامه ریزی شده، آنچه که همکار فروش نیازمند است در اختیار آن قرار می‌دهد.

به عنوان مثال اینفلوئنسر مارکتینگ نقش همکار فروش را بازی می‌کند تا برندها و محصولات و خدمات آن‌ها توسط وبلاگ ها، گروه‌ها و کانال‌های اجتماعی منتشر شود.

در این ساختار پرفورمنس مارکتینگ، بیشتر تمرکز بر روی بالا رفتن ترافیک وبسایت و فروش بیشتر همچنین اعتمادسازی در پایگاه مشتریان طبق تجربیات شخصی و بررسی محصولات می‌باشد.

  • شبکه همکار فروش

شبکه همکار فروش از دیگر ساختار پرفورمنس مارکتینگ است.

در حقیقت فروشگاه‌های چند منظوره شامل ناشر تبلیغ و شبکه‌های همکاری فروش می‌باشند تا داده‌ها و استراتژی‌های متفاوتی اعم از بنرها، انکر تکست‌ها، تخفیف‌ها، فیدهای محصولات و مبالغ پرداختی را در دسترس برندها قرار دهند.

بازاریابی عملکرد یا پرفورمنس مارکتینگ

در واقع شبکه همکار فروش یک پلتفرم محلی می‌باشد.

کسب و کار و مدیر همکار فروش از آن برای مشخص کردن ساختار کمیسیون، صادر کردن سهام جایزه، فرستادن خبرنامه‌ها و مدیریت استردادها به کار می‌گیرد.

این کانال به عنوان راهکاری برای هماهنگ کردن کسب و کار و همکار فروش در پیگیری مخاطبان راغب، تبدیل‌ها، کلیک‌ها و شاخص‌های کلیدی دیگر در پرفورمنس مارکتینگ به کار می‌رود.

  • مدیر همکار فروش

مدیر همکار فروش که تحت عنوان OPM نامیده می‌شود.

این عامل در کلیدی‌ترین عامل در ایجاد ارتباط کسب و کار و همکار فروش است.

مدیران فروش افراد حقیقی هستند که در بیشتر مواقع برندها تمایل دارند با آژانس‌ها و سازمان‌های تخصصی در این زمینه همکاری کنند.

دلیل این امر تخصص و شناخت آن‌ها به این سازمان یا شبکه‌های مختلف همکاری است.

بازاریابی عملکرد یا پرفورمنس مارکتینگ

این مسئله به تخصص و شناخت از این سازمان‌ها با شبکه‌های مختلف همکاران فروش، مدیریت و پشتیبانی هر چه بهتر مراحل مختلف کمپین‌های همکاری در فروش بستگی دارد.

کمپین‌های بازاریابی با توجه به پایگاه داده‌های گسترده برای همکاران فروش، با در نظر گرفتن محدودیت‌های منابع مدیران حقیقی را جبران نموده‌اند و برند را با سرعت بیشتری به نتیجه دلخواه خود هدایت کرده‌اند.

پیش از انتخاب آژانس‌های بازاریابی لازم است از بودجه‌بندی دقیق بازاریابی، مشخص کردن اهداف، زمان‌بندی دقیق و هماهنگی آن‌ها با برند و نوع کسب و کارتان مطمئن شوید.

شبکه‌های بازاریابی عملکردی

همانطور که می‌دانید پرفورمنس مارکتینگ، جزء روش‌های دیجیتال مارکتینک محسوب می‌شود.

به همین دلیل می‌توان هزینه تبلیغات را بعد از کسب نتیجه پرداخت نمود.

از این رو می‌توان دریافت که تنوع زیادی از استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال را می‌توان به عنوان بازاریابی عملگرا در نظر گرفت.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.