در مورد شغل بازاریابی چقدر اطلاعات دارید؟

شغل بازاریابی

شغل بازاریابی در اصطلاح یک مفهوم ساده‌ای است لذا با تجزیه ‌و تحلیل پیچیده‌تر خواهد شد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید در واقع بازاریابی نوعی سرگرمی است و بسیار پویا و متنوع است که موقعیت‌هایی را برای افراد با توانایی‌های مختلف ایجاد می‌کند چه به صورت خلاقیت یا به صورت مهارت‌های تخلیلی در بازاریابی برای شما جایگاهی ایجاد می‌کند.

بازاریاب کیست و چه نقشی ایفا می‌کند؟

بازاریابان موظف هستند که تبلیغات یک شرکت و محصولات و خدمات آن را به فروش برسانند. افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند معمولا هر دو کمپین تبلیغاتی ورودی و خروجی را اداره می‌کنند که موجب افزایش آگاهی از برند می‌شود و از روش‌های بازاریابی برای تشویق مصرف‌کنندگان به خرید از شرکت استفاده می‌کنند.

فعالیت‌هایی که یک بازاریاب در طول روز انجام می‌دهد به عوامل مختلفی بستگی دارد اینکه چه افرادی هدف را مشخص می‌کنند و از چه بسترهایی برای تبلیغات محصولات یا خدمات خود استفاده می‌نمایند. نقش‌ها و فعالیت‌های بازاریابی بسیاری وجود دارد که نمی‌توان یک تعریف واحدی ارائه نمود و برای تمامی افراد در این حوزه قابل اجرا می‌باشد.

 بازاریابی موتورهای جستجو

مشاغل بازاریابی

هر قسمت از بازاریابی از موقعیت‌ها، اهداف مختلفی تشکیل شده است. تفاوتی که بین این نقش‌ها وجود دارد می‌تواند به صورت جزئی یا عمده باشد. تمامی این‌ها به این موارد بستگی دارد که آن‌ها با چه شبکه‌هایی کار می‌کنند؛ همچنین چه کسی یا چه چیزی را تبلیغ می‌کنند.

بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ در واقع به بازاریابی گفته می‌شود که توسط شبکه‌های دیجیتال مثل موتورهای جستجو، وبسایت‌ها، ایمیل و برنامه‌های تلفن همراه است. در طول 30 سال گذشته با روی کار آمدن اینترنت، تلفن‌های هوشمند شیوه بازاریابی و تبلیغ محصولات و خدمات شرکت‌ها را کاملا دستخوش تغییر کرده است که باعث ظهور مشاغل جدید بازاریابی گردیده است.

کارشناس بهینه‌سازی موتورهای جستجو یا بازاریابی موتورهای جستجو

در واقع می‌توان گفت که منظور از بهینه‌سازی موتورهای جستجو، بهینه‌سازی محتوای وب است که از طریق موتورهای جستجو به نمایش در می‌آید و به سهولت می‌توان مخاطبان هدف را جستجو کرد. بهینه‌سازی موتورهای یا سئو سایت جستجو و روند روبه جلوی آن در حال تغییر است و از آنجایی که بخش موثر و اثربخشی در بازاریابی آنلاین دارد افراد در جستجوی پیدا کردن آن هستند و سازمان‌ها نیز برای آن استخدام می‌کنند.

مسئولیت یک کارشناس سئو بهبود رتبه‌بندی وبسایت در صفحات نتایج موتور جستجو است که با انجام دادن تحقیقات کلمات کلیدی، ارائه دادن توصیه‌های فنی سئو، طراحی معماری سایت و تجزیه و ارزیابی نمودن معیارها در وبسایت و عملکرد کلمات کلیدی است. از وظایف یک کارشناس سئو استفاده از موتورهای جستجو مثل گوگل و بینگ برای بالا بردن بازدید از وبسایت و تبدیل و کسب درآمد توسط تبلیغات پولی است.

مهارت‌های مورد نیاز هر دو کارشناس سئو یا بازاریابی موتورهای جستجو نظیر تجزیه و تفسیر و استفاده نمودن از تجزیه‌ و تحلیل توانایی مدیریت و اختصاص دادن بودجه بازاریابی، توانایی خواندن و استفاده کردن از وبسایت و تجزیه‌ و تحلیل جستجو مهارت در گوگل آنالیتیکس همچنین دانش و آگاهی درباره گرایش‌ها و اخبار موتور جستجو می‌باشد.

بازاریاب ایمیل

بازاریاب ایمیل

احتمالا ایمیل یک وسیله بازاریابی سنتی است که هنوز موثر است. ایمیل مارکتینگ از طریق یک کانال واجد برای دستیابی به مشتریان فعلی و بالقوه توسط ایمیل‌هایی که نوشته می‌شود از خلاقیت و تبلیغات دیجیتالی استفاده می‌کند.
وظیفه‌ای که یک بازاریاب ایمیل دارد ایجاد کردن ایمیل‌هایی که گیرندگان آن نه تنها آن را باز نمی‌کنند بلکه با آن‌ها درگیر هستند. نقش ایمیل و تبلیغات در بازاریابی آنلاین بسیار پر رنگ است. بازاریابان ایمیل درآمد و فروش خود را توسط بازاریابی دیجیتال، افزایش و گسترش می‌دهند همچنین داده‌ها را برای بهینه‌سازی تبلیغات خوانده شده و تجزیه ‌و تحلیل می‌کنند.

مهارت‌ها و توانایی‌های مورد نیاز بازاریابان ایمیل نظیر مهارت در برنامه‌های بازاریابی و ردیابی ایمیل، مهارت‌های ارتباطی و طراحی خلاقانه عالی همچنین تجزیه‌وتحلیل از تفسیر داده‌ها می‌باشد.

بازاریاب رشد

بازاریاب رشد یا هکر که در اصطلاح تقریباً جدیدی است. این نوع بازاریابی این واقعیت را مدنظر دارد که حفظ، مهم‌ترین و کلیدی‌ترین عامل رشد است که در وهله اول، اولویت موفقیت مشتری و جذب مشتری می‌باشد. بازاریابان رشد با سایر رسانه‌ها و گروه‌ها کار می‌کنند از قبیل سئو و بازاریابان موتورهای جستجو، ایمیل، رسانه‌های اجتماعی، روابط عمومی. از همین رو مسئولیت بازاریابان رشد می‌تواند از تولید محتوا تا طراحی تجربه کاربر باشد.

از مهارت‌هایی که هر بازاریاب رشد باید داشته باشد داشتن ذهن خلاق و نوآور همچنین مهارت لازم برای حل مسئله است.
اکنون با انواع مشاغل و حرفه‌های بازاریابی به خوبی آشنا شدید و اگر قصد دارید که در این حوزه فعالیت کنید می‌توانید انتخاب بهتر و مناسب‌تری داشته باشید. امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.