مهم‎ترین اصول کپی رایتینگ و انواع آن را بدانید

مهم‎ترین اصول کپی رایتینگ و انواع آن را بدانید

کپی رایتینگ یکی از مهارت‌هایی است که برای دستیابی به موفقیت در آن نیاز به رعایت یکسری از اصول و استانداردهایی و انواعی است که به صورت همزمان با کسب تجربه می‌توان به آن دستیافت.

امروزه مدیران کسب و کارها برای شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های خود نیاز به کپی رایترهای ماهر و مجربی دارند و حتی حاضر هستند دستمزهای گزافی برای آن‌ها در نظر بگیرند، اما نکته حائز اهمیتی که وجود دارد این است که بدون در نظر گرفتن اصول نوشتن یک تبلیغ جذاب هیچ وقت نمی‌توان در این کار پیشرفت کرد.

در ادامه قصد داریم تا شما را با مهم‎ترین اصول کپی رایتینگ و انواع آشنا کنیم.

مهارت‌هایی که یک کپی رایتینگ باید بلد باشد

شناخت کافی از محصول

تسلط کامل بر ویژگی‌ها، علایق و نیازهای مخاطب

خلق عناوین جذاب

به هیچ عنوان تخصصی ننویسید

یاد گرفتن ویرایش متن

شناخت کافی از محصول

در حقیقت کپی رایترهای حرفه‌ای ساعت‌ها زمان خود را صرف شناخت محصول یا خدماتی می‌گذارند که می‌ خواهند در مورد آن تبلیغ کنند. در واقع برای تبلیغ نوشتن محصولی باید از خود محصول و ویژگی‌های آن کمک بگیرید.

زمانی که تمامی جزئیات محصول را مورد بررسی قرار دادید لازم است که به طور کامل بر روی تمامی ویژگی‌های آن تسلط پیدا کنید، زیرا ایده‌های جدید و بکر توسط شناخت کافی محصول یا خدماتی است که برای آن تبلیغ می‌نویسید، به ذهنتان خطور می‌کند.

تسلط کامل بر ویژگی‌ها، علایق و نیازهای مخاطب

فکر می‌کنم که تا الان با مفهوم پرسونای مخاطب در دیجیتال مارکتینگ به خوبی آشنا شدید. این مفهوم از دیرباز تاکنون برای تولید محتوا یک محصول راه اندازی یک کسب و کار و حتی نوشتن یک تبلیغ برای تمامی ویژگی‌های مخاطبان‌تان توجه دارد.

از همین رو بسیار حائز اهمیت است که شناخت کافی و جامعی نسبت به مخاطب خود داشته باشید و متن موردنظرتان را متناسب با دو فاکتور بسیار مهم تنظیم کنید، لذا برای شناخت مخاطبان خود بایستی به این مسئله توجه نمود که چه راهکاری قرار است در شناسایی مخاطبین نسبت به این مسئله در نظر داشته باشید در ضمن با هدف متقاعد کردن مخاطبان قصد دارید که چطور احساسات او را تحت تاثیر قرار دهید.

خلق عناوین جذاب

بیشتر مخاطبان هدف بعد از اینکه عنوان مورد نظرشان را دیده‌اند نسبت به مطالعه تمام محتوا اقدام نمودند این مسئله که مخاطب نخست مجذوب عنوان می‌شود و بدین واسطه دست به انتخاب یک محتوا می‌زند خالی از لطف نیست.

مهم‎ترین اصول کپی رایتینگ و انواع آن را بدانید

براساس توضیحات مطرح شده هر عنوانی که می‌نویسید باید دارای ویژگی‌هایی اعم از:

  • سادگی
  • شفافیت
  • بدون ابهام یا اغراق

در صورتی که بتوانید یک عنوان منحصر به فرد بنویسید باعث خواهید شد تا کنجکاوی مخاطب را نسبت به همراهی با محصول، مقاله، خدمات و غیره برانگیزید.

به هیچ عنوان تخصصی ننویسید

یکی از مهم‌ترین اصول کپی رایتینگ این است که مطالب تبلیغاتی را ساده بنویسید. آن‌ها به خوبی این نکته را می‌دانند بعد از روبرو شدن با متن که از ابتدا تا انتهای آن اصطلاحات تخصصی است از خواندن آن صرف نظر می‌کنند، بنابراین برای تبلیغ‌نویسی بایستی از کلمات ساده، تاثیرگذار و مناسب استفاده کنید. تا زمانی که این اصول را در نوشتن مطالب تبلیغاتی خود پیاده‌سازی می‌کنید بدون شک مخاطبانتان متوجه این نکته خواهند شد.

یاد گرفتن ویرایش متن

چنانچه با استفاده از صول بالا موفق نشدید که یک متن تبلیغاتی خوب و موثر تولید کنید. قبل از ارسال نمودن آن برای کارفرما بایستی چندین بار از روی آن بخوانید. در هنگام خواندن متوجه ایرادات‌تان خواهید شد و اقدام به رفع آن‌ها خواهید کرد. بهتر است هنگام خواندن متن حتما نظر دیگران را در مورد نوشته خود جویا شوید. هر باری که نوشته خود را مرور می‌کنید ایده‌ها و نوشته‌های جدیدی خلق خواهید کرد که می‌تواند برای کارفرما و کاربران جذاب و مفید باشد.

بهترین روش‌های کپی رایتینگ

برای تولید یک متن تبلیغاتی نیاز است که از یک کپی رایتینگ حرفه‌ای کمک بگیرید تا با اصول زیر آشنا باشد:

  1. نوشتن عنوان جذاب
  2. تمرکز کردن بر روی مزیت‌های محصول
  3. خلق شخصیت برند
  4. رعایت علائم نگارشی
  5. طراحی دکمه cta و ارائه کردن دلایل برای کلیک روی دکمه اقدام به عمل
  6. استفاده از قانون Goldilocks به منظور چیدن انتخاب‌های مختلف نه زیاد مقابل دید مخاطب
  7. درگیر کردن احساسات مخاطبان
  8. ایجاد ارزش کردن
  9. اجتناب از تعریف خود و محصول، خارق العاده بودن نیاز مخاطب را رفع نمی‌کند.
  10. استفاده از سبک‌های نوشتن محاوره‌ای
  11. ارائه دلایل قانع کننده
  12. نوشتن جملات و پاراگراف‌های کوتاه که خواننده را خسته نکند.
  13. خود را جای مشتری قرار دهید و جذابیت‌های محصول را از نگاه او بنویسید.

انواع کپی رایتینگ

کپی رایتینگ هنر قانع کردن مشتریان است با انجام این کار می‌تواند فروش خود را افزایش داد و به سودآوری رسید. در واقع یک کپی رایتینگ واقعی کسی است که نوشته‌های او شبیه هیچ تبلیغی نیست و پیامشان به مخاطبان سراسر حل مسئله و رفع نیاز آن‌ها است.

انواع کپی رایتینگ

مدیران و کارفرمایان موفق با استفاده از کپی رایترهای قهار می‌تواند متناسب با اهداف کسب و کارشان یکی از مدل‌های کپی رایتینگ‌ها را انتخاب کنند.

کپی رایتینگ برند

در این شیوه، کپی رایتر با منتقل کردن صدا و تصویر برند اقدام می‌کند. نکته قابل توجهی که در این باره وجود دارد این است که کپی رایترها بایستی مشتریان و مخاطبان خود را کاملا شناسایی کنند سپس متناسب با نیاز او و مشکلاتش محتوای تبلیغاتی برند خود را بنویسد.

سئو کپی رایتینگ

از دیگر انواع کپی رایتینگ‌ها می‌توان به سئو کپی رایتینگ اشاره کرد که کلمات کلیدی را در خود جای می‌دهد. در واقع این نوع نوشته‌ها برای متقاعد کردن گوگل بکار می‌روند تا محتوا را نسبت به کپی رایتینگ‌های رقبا برتر و بهتر نشان دهد.

سئو کپی رایتینگ با نوشتن محتوای با کیفیت در عین حال از کلمات کلید ی که در متن وجود دارند نبایستی خواندن نوشته را برای کاربر سخت، خسته کننده یا تکرای کند.

کپی رایتینگ تبلیغات بنری در شبکه‌های اجتماعی

در این تکنیک کپی رایترها از طریق فرمول PAS شروع به نوشتن می‌کنند. به این طریق که پیام و محتوای آن‌ها در بخش پروگرم به معنی بیان مشکل به مخاطب Agitate به معنای تحریک و ترغیب مخاطب در نتیجه solve به راهکارهایی برای از بین بردن مشکل مخاطب اشاره می‌کند. البته در روش PAS که یکی از شیوه‌های کپی رایتینگ است.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.