13 نکته کاربردی برای برندسازی در شبکه‌های اجتماعی

13 نکته کاربردی برای برندسازی در شبکه‌های اجتماعی

13 نکته کاربردی برای برندسازی در شبکه‌های اجتماعی که نقش بسزایی در رشد و پیشرفته کسب و کار دارد.

برای انجام یک برندسازی موفق و حرفه‌ای لازم است که از یک سری اصول و قواعد استفاده کنید.

نحوه برندسازی در شبکه‌های اجتماعی

  1. مشخص کردن مخاطبان هدف
  2. برقراری ارتباط با مخاطبین
  3. ساخت لوگو
  4. محتوای مطالب
  5. استفاده از لوگو و رنگ سازمانی مخصوص
  6. ساخت صفحه فرود یا Landing Page
  7. ساخت پروفایل حرفه‌ای
  8. فراخوان عمل یا ایجاد Call To Action
  9. استفاده از یک شعار
  10. بروزرسانی منظم
  11. استفاده درست از هشتگ‌ها
  12. بررسی و تحلیل رفتار کاربران
  13. دوری کردن از تبلیغات نامرتبط و افراطی

مشخص کردن مخاطبان هدف

یکی از 13 نکته کاربردی برای برندسازی در شبکه‌های اجتماعی، مشخص کردن مخاطبان هدف است.

برندسازی در شبکه‌های اجتماعی مانند سایر سطوح دیگر، نخستین اقدام، مشخص کردن مخاطبان هدف است.

برندسازی در شبکه‌های اجتماعی

شناسایی مخاطبان هدف با جمع آوری اطلاعات کامل و جامع در مورد آن‌ها می‌توانید با آن‌ها آشنا شوید. لازم است که شما بدانید مخاطبان هدفتان در چه گروه سنی، جنسیتی، موقعیت جغرافیایی و غیره هستند.

برقراری ارتباط با مخاطبین

هنگامی که برندسازی در شبکه‌های اجتماعی را شروع می‌کنید و می‌توانید مخاطبان زیادی را به سمت خود جذب کنید باید تعامل و ارتباط خود را با مخاطبان بیشتر کنید.

با انتشار محتوا در هر کدام از شبکه‌های اجتماعی، کاربران موافقت مخالفت خود را به طور کلی در مورد آن مطلب مطرح می‌کنند شما بایستی انتقادات مخاطبان خود را جدی بگیرید؛ سپس با بررسی پیشنهادات آن‌ها در صورت ضرورت با آن‌ها گفتگو کنید.

ساخت لوگو

بهتر است برای شبکه‌های اجتماعی خود یک قالب و الگویی را طراحی کنید، سپس تصاویر را به اشتراک بگذارید این کار توسط نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ انجام می‌شود.

با استفاده از این نرم‌افزار می‌توانید به راحتی فونت، رنگ و طرح مورد نظر خود را به صورت یکسان یا با یکدیگر هماهنگ خواهد بود.

محتوای مطالب

محتواهایی که برای شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنید باید از جذابیت و گیرایی منحصر به فردی برخوردار باشد تا مخاطبان را به سمت خود جذب کند.

از مهم‌ترین نکاتی که برای برندسازی در شبکه‌های اجتماعی بایستی مد نظر قرار گیرد استفاده از محتوایی است که در صفحات اجتماعی خود قرار می‌دهید مانند تصاویر، پادکست‌های صوتی، ویدیوها و غیره که باید جذاب و با کیفیت باشند تا کاربران را به سمت خود ترغیب کنند.

استفاده از لوگو و رنگ سازمانی مخصوص

از رنگ سازمانی انتخاب شده برای المان‌های مختلفی که در شرکتتان وجود دارد در شبکه‌های اجتماعی هم استفاده کنید. این کار کمک خواهد کرد باعث خواهد شد که در ذهن مخاطب تداعی شود. از لوگوی شرکت در پروفایل شبکه اجتماعی خود استفاده کنید این کار باعث دیده شدن بیشتر کسب و کار شما در فضای آنلاین خواهد شد.

طراحی لوگو هر چقدر زیبا و حرفه‌ای باشد می‌تواند فعالیت شرکت شما را به بهترین شکل ممکن به مخاطبان منتقل کند همچنین برندسازی در شبکه‌های اجتماعی موفق‌تر عمل خواهد کرد.

بایستی در طراحی لوگو بسیار دقت کنید حتما در لوگوی خود رنگ سازمانی استفاده کنید این کار باعث می‌شود تا کاربران با کسب و کار شما بیشتر آشنا شوند و با دیدن لوگوی شما سریع حرفه و فعالیت شما را به خاطر بیاورند.

ساخت صفحه فرود یا Landing Page

برای اینکه مخاطب را به انجام کاری دعوت کرد کمک گرفتن از صفحه فرود است.

برندسازی در شبکه‌های اجتماعی

از کاربران خود بخواهید که برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نوع خاصی از محصولات یا مطالعه بیشتر در مورد مسئله‌ای به صفحه فرود مورد نظر مراجعه کنند.

ساخت پروفایل حرفه‌ای

ساخت پروفایل حرفه‌ای در برندسازی شبکه‌های اجتماعی به شما کمک خواهد کرد تا شما بتوانید چکیده‌ای از نوع فعالیت سازمان خود، آدرس وب سایت و یا هر نکته‌ای که نیاز است را بیان کنید و کاربران با بازدید از پروفایل شما در مورد شما به اطلاعات بیشتری دست پیدا می‌کنند.

فراخوان عمل یا ایجاد Call To Action

در حساب شبکه‌های اجتماعی حتما از یک فراخوان استفاده کنید. از کاربران درخواست کنید که از شما سوال کنند، نظر شما را در مورد مسئله‌ای بپرسید. به این دست از کارهای call to action گفته می‌شود که بسیار در توسعه کسب و کار شما تاثیرگذار است.

استفاده از یک شعار

شعاری مرتبط با کسب و کار خود مطرح کنید و آن را در تمامی شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید. شعاری که انتخاب می‌نمایید بایستی مرتبط با حوزه فعالیت شما باشد و مخاطبان با دیدن یا شنیدن آن شعار متوجه سازمان و برند شما شوند.

یکی از بهترین فضاهایی که می‌تواند باعث دیده شدن هر چه بیشتر برند شما گردد شبکه‌های اجتماعی هستند؛ به همین دلیل است که با دیده شدن بیشتر شعار شما، شعارتان در ذهن مخاطبان ماندگار خواهد شد.

بروزرسانی منظم

یکی از آسیب‌ها و خطراتی که می‌توانید موجب شود تا تلاش‌های شما به هدر برود نامنظم بودن است.

به اشتراک‌گذاری مطالب به صورت منظم در شبکه‌های اجتماعی در برندسازی به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید در هر ساعتی از روز به انتشار یک پست در هر یک از شبکه‌های اجتماعی اختصاصی بپردازید.

در حالی که بروزرسانی نامنظم در شبکه‌های اجتماعی موجب خواهد شد تا انتشار در هر ماه چند پست بدون استراتژی، علاوه بر اینکه به برند شما کمکی نمی‌کند بلکه باعث کاهش اعتبار شما در نظر مخاطبان خواهد شد.

استفاده درست از هشتگ‌ها

استفاده  درست از هشتگ‌ها، یکی از 13 نکته کاربردی برای برندسازی در شبکه‌های اجتماعی است.

مهم‌ترین کاربرد هشتگ‌ها در شبکه‌های اجتماعی این است که شما می‌توانید به صورت صحیح از آن‌ها استفاده کنید. با سرچ کردن هشتگ‌ها توسط کاربران صفحه شما به آن‌ها نمایش داده خواهد شد.

بررسی و تحلیل رفتار کاربران

چند ماه‌ای که از شروع فعالیت شما در شبکه‌های اجتماعی برای برندسازی گذشت نوبت آن است که رفتار کاربران و مخاطبان خود را مورد ارزیابی قرار دهید.

برندسازی در شبکه‌های اجتماعی

باید بررسی کنید که کدام محتوا بیشترین لایک را خورده است؟

کاربران در کدام شبکه‌های اجتماعی بیشترین فعالیت را دارند؟

با استراتژی و برنامه ریزی تا چه حدی به هدف خود نزدیک شده‌اید؟

و غیره با بررسی این موارد می‌توانید برندتان را در شبکه‌های اجتماعی رشد و توسعه دهید.

دوری کردن از تبلیغات نامرتبط و افراطی

هدف مخاطبینی که شما در شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنند اطلاع از اخبار و موضوعات مربوط به شما و شرکت‌تان است.

از همین رو انتظار دارند که محتواهای شما آن‌ها را از فعالیت، خدمات و محصولات همچنین اخبار سازمان‌تان با خبر کند.

توجه داشته باشید که محصولات و خدمات کسب و کارهای دیگر را در حساب کاربری خود تبلیغ نکنید؛ زیرا این کار برای بسیار مخاطبان ناخوشایند خواهد بود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.