4 تکنیک دیجیتال مارکتینگ در گردشگری

4 تکنیک دیجیتال مارکتینگ در گردشگری

4 تکنیک دیجیتال مارکتینگ در گردشگری به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید توسعه و پیشرفت زیادی در کسب و کار خود پیدا کنید.

با توجه به پیشرفت تکنولوژی استفاده از تلفن همراه برای جستجو یا خرید در هر حوزه‌ای می‌تواند اپلیکیشن‌هایی طراحی کرد تا گردشگران بتواند سریع‌تر و آسان‌تر به اطلاعات و محصولات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند سپس بر اساس آن برنامه ریزی و اقدام نمایند.

در سال‌های پیشرو دیجیتال مارکتینگ و شبکه‌های اجتماعی به پیشرفت‌های این صنعت بوده است؛ این مسئله موجب شده است یک میدان رقابتی شدید شده و تمامی مدیران کسب و کار به دنبال استفاده از فضای اینترنت و گردشگران آنلاین برای رقابت کردن از یکدیگر هستند.

مزیت‌های دیجیتال مارکتینگ در صنعت گردشگری

  • مطلع ساختن مشتریان از قیمت‌ها و تخفیف‌های ویژه در راستای فروش
  • ایجاد باشگاه مشتریان و دریافت مزیت‌های خاص به مشتریان وفادار
  • کسب اطلاعات در خصوص مقصد مورد نظر مسافران
  • اطلاعات سفر و مراحل آن به آسانی در اختیار مسافران

شیوه‌های موفقیت در حوزه گردشگری آنلاین

  1. طراحی وبسایت
  2. تبلیغات آنلاین
  3. سئو و استفاده از محتوای مناسب
  4. شبکه اجتماعی

1. طراحی وبسایت

یکی از 4 تکنیک دیجیتال مارکتینگ در گردشگری، طراحی وبسایت است.

اکنون گردشگران آگاه‌تر سفر می‌کنند. پیش از سفر و بررسی‌های لازم که با استفاده از اینترنت و وبسایت‌ها صورت می‌گیرد تا زمان و هزینه خود را با بهترین شیوه ممکن بهره برداری کند.

با کمک گرفتن از تجربه سایر مسافران و گردشگران که بیشترین رفت و آمد را به آن مناطق می‌کنند اطلاع می‌یابند. از همین رو پیدا کردن شرکت‌های مشغول در این راستا نیاز دارد تا از بین شما و رقبایتان یکی را انتخاب کنید.

طراحی سایت، یکی از 4 تکنیک دیجیتال مارکتینگ در گردشگری

با توجه به اینکه شما در رتبه‌های بالایی نتایج جستجوی موتورهای جستجو باشید حس اعتماد بیشتری به مشتریان خود می‌دهید.

صنعت گردشگری در بازار دیجیتال بسیار رقابتی است. به راحتی می‌توان با شرکت‌های مجازی بزرگ در این حوزه رقابت نمود یا از آن‌ها دوری کرد.

با در اختیار داشتن یک وبسایت استاندارد به شما کمک خواهد کرد تا از رقبا عقب نمانید. ما به شما کمک خواهیم کرد تا میزان موفقیت وبسایت خود را در موتورهای جستجو همچنین محبوبیت آن را برای کاربران اینترنتی، مشکلات احتمالی در سایت و غیره را مورد بررسی قرار دهید و در صورت ضرورت اصلاحات لازم را انجام دهید.

2. تبلیغات آنلاین

تبلیغات در سطح جهانی باعث توسعه و پیشرفت صنعت توریسم همچنین جذب گردشگران خارجی، اشتغال زایی، افزایش درآمد و غیره کمک می‌کند؛ لذا باید در نظر داشته باشید که این کار نیاز به تخصص دارد. ب

عد از آنکه جاذبه‌های یک منطقه گردشگری داخلی یا خارجی از طریق تبلیغات آنلاین به شما معرفی شد گردشگران باید بتوانند به سهولت برای سفرشان برنامه ریزی کنند.

بعد از گرفتن مراحل اخذ ویزا، پرواز و تورهای موجود به مقصد مذکور همچنین هتل یا محل اقامت را انتخاب، سپس مورد ارزیابی و بهترین مورد را رزرو کنند.

در این فرایند اینترنت این امکان را فراهم می‌کند تا گردشگران بین گزینه‌های مختلف مطابق با امکانات درخواستی و هزینه‌های موجود دست به انتخابی عملیاتی بگذارند.

3. سئو و استفاده از محتوای مناسب

سئو مهم‌ترین شیوه افزایش رتبه سایت گردشگری و بالا بردن بازدید کننده است. به عنوان یک شرکت گردشگری باید در زمینه‌های مختلف مهارت پیدا کنید و صرفا براساس یک سرویس دهی مطلوب در طول سفر تمرکز کنید.

یکی از این حوزه‌ها تولید محتوای مناسب در حوزه‌های مرتبط با گردشگری مربوط به مرحله پیش از اقدام به خرید است تا مشتری برای دریافت اطلاعات مقاصد گردشگری یا سایر اطلاعات سفر از وبسایت شما بازدید کند.

در صورتی که آنچه که مشتری می‌خواهد در سایت شما وجود داشته باشد سبب جلب اعتماد او شده احتمال همراه شدنش با شما بسیار زیاد خواهد شد.

بازاریابی دیجیتال در گردشگری تنها در خصوص رتبه اول شدن در موتورهای جستجو نیست بلکه وظیفه اصلی و مهم آن ایجاد محتوای منحصر به فرد برای الهام بخشیدن به مسافران و تعامل با مشتری است.

بعد از تشویق و ترغیب افراد به خرید باید فرآیند رزرو در نتیجه خرید بلیط توسط وبسایت ساده، جذاب و روان باشد تا در نهایت مشتری احساس مطلوبی از تجربه کار کردن آن داشته باشد.

4. شبکه اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی یکی از 4 تکنیک دیجیتال مارکتینگ در گردشگری است. این شبکه امکاناتی را فراهم می‌کند تا مشتریان قبل از سفر، در حین سفر و بعد از سفر گفتگو داشته باشند. مردم از به اشتراک گذاشتن خطرات سفرشان با سایر افراد لذت می‌برند.

شبکه‌های اجتماعی، طراحی سایت، یکی از 4 تکنیک دیجیتال مارکتینگ در گردشگری

شرکت‌های گردشگری موفق از این مسئله به سود خودشان بهره می‌برند. با فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، تشویق مردم به بحث کردن و نقطه نظرات آن‌ها همچنین نیازهای پنهان و آشکار آن‌ها مطلع هستند.

مطابق با بررسی‌های موجود می‌توان استراتژی‌های متناسب با نیازها و خواسته‌های مشتریان را اجرایی کرد.

تعداد بسیاری از شرکت‌ها به علت ناآگاهی و تاکنید بیش از حد به روش‌های سنتی خود از دستیابی به حجم زیادی از مخاطبان محروم شدند که البته به زودی از میدان رقابتی هم خارج خواهند شد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.