5 شیوه ارتباطی در بازاریابی غیرحضوری

بازاریابی تلفنی

 

انواع روش‌های ارتباطی در بازاریابی غیرحضوری برای افزایش فروش و برقراری ارتباط با مشتریان است همچنین موجب تقویت ارتباط مشتریان با یکدیگر و صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌ها خواهد شد.

انواع روش‌های ارتباطی در بازاریابی غیرحضوری

  1. چت آنلاین
  2. ایمیل
  3. ویدئو کنفرانس
  4. تلفن
  5. نامه بازاریابی

1. چت آنلاین

در اغلب موارد گفتگوی آنلاین، بهترین شیوه ارتباطی با مشتریان است. این روش برای برقراری ارتباط با شرکتی است که در آن‌ها مشغول به کار هستید. به صورت ویژه تقریباً 30 درصد از مشتریان انتظار دارند که در داخل سایت گزینه‌ای تحت عنوان چت زنده داشته باشند.

چت آنلاین

برای مشتریانی که از طریق گوشی همراه خود این درصد به بالاترین میزان، یعنی 62 درصد است. بدیهی است که یکی از مزایای چت زنده است، لذا  در برخی از سازمان‌ها با ارائه نمودن چت آفلاین، نتایج بهتر و مؤثرتری را می‌توانید مشاهده کنید. یک سیستم چت آنلاین برای وبسایت خود در نظر بگیرید و از یک نفر از کارکنان خود بخواهید که پشتیبانی آنلاین آن را انجام دهند.

بررسی‌های انجام شده در این بابت نشان می‌دهد که وبسایت‌هایی که از امکان چت آنلاین برخوردار هستند افزایش چشمگیری در میزان فروش خود مواجه می‌شوند. با افزودن یک سرویس چت آنلاین بروز به وبسایت خود می‌توانید  تعداد زیادی از کاربران را به سوی وبسایت خود هدایت کنید. برای این کار تنها کافی است شماره تماس خود را وارد کنید تا به شما اجازه دهد متنی را ارسال کنید که بعد از آن گفتگو، اطلاعات مشتریان را در اختیار شما قرار دهند و شما نیز می‌توانید به این شیوه کنترل و پیگیری بیشتری داشته باشید و در زمان مناسب با انجام فرایند ریمارکتینگ مشتریان خود را به فروش بیشتر ترغیب کنید.

2. ایمیل

بازاریابی ایمیلی از طریق ایمیل باعث ایجاد روابط بالقوه با مشتریان از دورترین مکان مورد نظر می‌کند که به صورت غیرحضوری می‌تواند با مشتریان ارتباط برقرار کند. ایمیل مارکتینگ یکی از 5 شیوه ارتباطی در بازاریابی غیرحضوری است.  به همین دلیل است که بازاریابی آنلاین توسط وبسایت‌ها، وبلاگ‌ها و شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود. در واقع ایمیل مارکتینگ همان نامه‌نگاری به صورت مستقیم است که پیام‌ها را به صورت الکترونیکی برای کاربران خود ارسال می‌کند.

بازاریابی ایمیلی

در حقیقت بازاریابی ایمیلی برای کسب‌وکار شما این امکان را فراهم می‌کند تا برای مشتریان خود پیشنهادات و پیام‌های بازاریابی در کوتاه‌ترین زمان ممکن با در نظر گرفتن زمان و هزینه باخبر کنید.

2. ویدئو کنفرانس

ویدئو کنفرانس یا کنفرانس‌های ویدیویی یکی از کنفرانس‌های غیرحضوری است که در آن تعداد از 2 نفر یا بیشتر است و افراد می‌توانند به راحتی همدیگر را ببینند و با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. در این شیوه کسب‌وکار شما می‌توانید بدون در نظر گرفتن یک مکان خاص جلساتی را مقابل مخاطبان و مشتریان خود به صورت آنلاین برگزار کنید.

در حقیقت ویدئو کنفرانس یک روش ایده آل و قدرتمند است که برای فعال نمودن نمایش‌ها، همایش‌ها و سایر محتواهای ویدیوی و صوتی زنده بسیار مؤثر است. برقراری کنفرانس‌های ویدیویی هم برای سازمان و هم برای کسب‌وکارها بسیار مناسب است. یکی از مهم‌ترین کاربردهای ویدئو کنفرانس در بازاریابی غیرحضوری بستگی به تعاملات و ارتباطاتی است که با مشتریان بین‌المللی است.

3. تلفن

تلفن، یکی از 5 شیوه ارتباطی در بازاریابی غیرحضوری که بسیار مهم است. در واقع بازاریابی تلفنی به نوعی بازاریابی مستقیم است به این صورت که استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای دسترسی به کاربران بیشتر، به صورت مجزا از طریق تلفن یا پست‌های صوتی با مشتریان تماس گرفته می‌شود.

با توجه به عدم توجه عمومی به تماس‌ها تحت عنوان بازاریابی تلفنی لذا همچنان این نوع بازاریابی به صورت کلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی از دلایل مهم و اساسی در متقاعد کردن مخاطبان است بازاریابی تلفنی می‌باشد و شرکت‌ها همچنان از این روش استقبال می‌کنند؛ زیرا این در این شیوه بازاریابی قابلیت ردیابی وجود دارد. به این معنا که می‌توان تشخیص داد که میزان پاسخ‌های مثبت مشتریان از تماس‌های بازاریابی به چه صورتی است. معمولا بازاریابی تلفنی کارایی بیشتری نسبت به بازاریابی اینترنتی دارد؛ البته نباید جوانب منفی و محدودیت‌هایی که وجود دارد را نادیده گرفت.

4. نامه بازاریابی

یکی از شیوه‌های ارتباطی در  بازاریابی غیرحضوری، ارسال نامه بازاریابی است. این کار روش برای ارائه خدمات و محصولات  به بازار است مانند تبلیغات و بازاریابی، آموزش، مدیریت رویدادها بهترین کار این است که شخصاً به مشتریان نزدیک شوید.

برای این کار خوب است که یک نامه‌ای تأثیرگذار برای  تعامل با آن‌ها تنظیم کنید. برای آنکه یک شرکت یا فردی بتواند خدمات خود را در بازار به مخاطبان خود معرفی کند لازم است که توسط شبکه‌های اجتماعی تبلیغات انجام دهد.

نامه بازاریابی

نامه بازاریابی حضور شما را در بازاریابی مطرح می‌کند سپس به صورت یک عامل حس نیت برای مشتریان آینده شما عمل می‌کند.

بهترین راه ارسال نمودن یک نامه بازاریابی با استفاده از کاتالوگ، بروشور یا تراکت تبلیغاتی وجود ندارد بلکه این عامل در ایجاد تعامل شخصی بسیار مؤثر است.

مهم‌ترین نکات در نوشتن یک نامه بازاریابی

  • نوشتن نام سازمان خود و خدماتی که به مشتریان خود ارائه می‌دهید.
  • با مطرح کردن تجربیات یا صلاحدید خود در مخاطبان خود اعتمادسازی کنید.
  • نامه بازاریابی باید به صورت دقیق و مختصر باشد توجه داشته باشید که حقایق را بیان کنید.
  • در صورت امکان از تخفیف‌های ویژه یا هدایای رایگان استفاده کنید.
  • در مورد ویژگی‌های مثبتی که ممکن است مشتریان در مورد آن صحبت کنند از آن‌ها بخواهید که به محصولات و خدمات شما اعتماد کنند.
  • در پایان آدرس و شماره تماستان را ذکر کنید تا امکان ارتباط مشتریان با شما وجود داشته باشد.
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.