9 تاکتیک در بازاریابی نورومارکتینگ

9 تاکتیک در بازاریابی نورومارکتینگ

بازاریابی عصبی شیوه بازاریابی است که رابطه‌ی مستقیمی با احساسات و عواطف مشتری دارد. در این نوع از بازاریابی شما می‌توانید با استفاده از یک سری از روش‌ها و استراتژی‌ها مشتریان خود را افزایش دهید.

  1. پاداش و تنبیه
  2. انتخاب عنوان‌های زیبا
  3. عدم ضرر و زیان
  4. بررسی نمونه‌های اولیه
  5. طراحی وبسایت
  6. بررسی میزان رضایت
  7. عدم توانایی در تصمیم گیری
  8. پدیدار شدن جواب‌های مخفی
  9. نقش رنگ بر روی محصولات و بسته بندی

پاداش و تنبیه

در هر کسب و کار و یا حرفه‌ای علم روانشناسی نهفته است. طراحان با به کار بردن تکنیک پاداش و تنبیه افراد را با خود درگیر می‌کنند و آن‌ها را مجبور می‌کنند تا تا پایان بماند. با ارتقا پیدا کردن پاداش در بازی باعث می‌شود که دوپامین در مغز افزایش پیدا کند. این انتقال دهنده‌ی عصبی منجر به خوشحالی و نشاط افراد می‌شود و باعث می‌شود که میل در افراد دو چندان شود. اکنون طراحان بازی پیش از این که اقدام به کار کنند از روانشناسان در این زمینه راهنمایی می‌گیرند و سعی می‌کنند که بازی‌هایی را طراحی کنند که مطابق با اصول روانشناسی باشد همچنین بازاریابان نیز تلاش می‌کنند که به مصرف کننده تجربه‌ای لذت بخش دهند تا آن‌ها محصولات را خریداری کند و منجر به ماندگار شدن مشتری نیز شود.

انتخاب عنوان‌های زیبا

یکی از کلید‌‌ترین چیزهایی که مخاطبان با آن روبرو می‌شوند عنوان یا تیتر تبلیغات و یا نام محصول است به همین دلیل لازم است که توجه خاص و ویژه به این مورد شود تا بتوانید توجه و نظر بیشتر مخاطبان را به خود جلب نمایید. با کمک گرفتن از روش‌های جدید بازاریابی عصبی به نام تیترهای هیپوکامپی شما می‌توانید مشتریان خود را افزایش دهید. وجود هیپوکامپ مغز را فعال می‌کند و همچنین باعث جلب توجه افراد به خود می‌شود. کارشناسان بازاریاب با استفاده از این تکنیک برای تولید شعارهای تبلیغاتی خود از آن استفاده‌های زیادی می‌کنند.

9 تاکتیک در بازاریابی نورومارکتینگ

عدم ضرر و زیان

یکی از نتایج یافت شده از طریق بازاریابی عصبی این است که تمامی افراد تمامی سعی خود را انجام می‌دهند که متحمل ضرر نشوند. از آنجایی که افراد به دنبال به دست آوردن چیزی هستند همچنین نگران از دست دادن آن نیز هستند به همین اساس است که روش‌های از قبیل ” پیش از اینکه تمام شود بخرید” به وفور استفاده می‌شود و موثر می‌باشد.

زمانی که صحبت از ضرر می‌شود مشتری‌ها تمایل بیشتری به خرید کردن احساس می‌کنند. به همین علت وجود چهارچوب در بازاریابی عصبی بسیار حائز اهمیت است. در این نوع از روش تبلیغ کنندگان تصمیمات را به نحوه‌ی برای مصرف کنندگان می‌گیرند که آن‌ها تمایل بیشتری برای هزینه کردن داشته باشند. مشتریان احساسات خوبی دارند که توانسته‌اند خرید بهتری انجام دهد.

بررسی نمونه‌های اولیه

عامل بسیار مهمی که بر روی رفتار مصرف کنندگان می‌گذارد تبلیغات است. شیوه طراحی محصولات می‌تواند ابزار مناسبی برای این کار باشد. به عنوان مثال می‌توان به شرکت هیوندای که در بازاریابی عصبی معروف خود از EEC برای آزمودن نمونه‌ی اولیه‌اش استفاده کرد. نتایج حاصل شده از مطالعه موجب شد که شرکت هیوندای طراحی خارجی ماشین‌های خود را تغییر داد. با توسعه و گسترش بازاریابی عصبی می‌توان دنیای پیرامون خود را تغییر دهیم.

طراحی وب سایت

شاید برایتان جالب باشد که بدانید در طراحی وبسایت‌ها از روش‌های بازاریابی عصبی نیز استفاده می‌شود. امروزه برای طراحی سایت اصول و قوانینی وجود دارد به عنوان نمونه می‌توان از آیکون کانال‌های اجتماعی مشتریان بسیاری را جذب نمود. نتایج دیگری که حاصل شده است این است که طرح‌های جدید وب سایت‌ها که به صورت افقی هستند در مقایسه با طرح‌های عمودی، قدیمی تر و تاثیرگذاری کمتری دارند.

بررسی میزان رضایت

برای ارزیابی قرار دادن پاسخ‌های احساسی از تصویربرداری EEG استفاده می‌شود تا جواب‌های احساسی فرد به کالا، تبلیغات و غیره مشخص شود. میزان واکنش‌های ما به این نوع از محصولات ارزش بسیار زیادی برای تبلیغ کننده گان دارد.

عدم توانایی در تصمیم گیری

در برخی از مواقع رفتار مشتریان کاملاً عکس تصورهای ما است.

برخی از پژوهشگران و محققان طبق تحقیقات و بررسی‌هایی که در دانشگاه کلمبیا انجام دادند دریافته‌اند که انتخاب زیاد می‌توان مانع مشتریان بالقوه شود.

برخی از فروشندگان هستند که انتخاب‌های زیادی برای مشتریان خود دارند، با این روش فروشنده کمتر خود را درگیر می‌کند و دست مشتری را باز می‌گذارد که تصمیم بگیرد که کدام محصول مناسب او خواهد بود و مطابق با سلیقه‌ی خود آن را انتخاب کند. اما در برخی از مواقع انجام دادن چنین کاری باعث سردرگمی مشتری می‌شود و او نمی‌تواند خرید خوبی داشته باشد.

پدیدار شدن جواب‌های مخفی

یکی از شرکت‌های معروف ایرانی به نام چی توز برای تبلیغات خود از گروه کانونی و EEG برای بررسی قرار دادن میزان رضایت مصرف کننده گان از این محصولات استفاده کرد.

با کمک گرفتن از این نوع شیوه می‌توان افکار و اندیشه‌های افراد و پاسخ‌های مخفی آن‌ها را آشکار کرد.

نقش رنگ بر روی محصولات و بسته بندی

با توجه به روانشناسی رنگ‌ها، رنگ‌ها می‌تواند احساسات و عواطف ما را نشان دهند و این امکان را دارند که بر روی خواسته‌ها و احساسات مشتریان بالقوه تاثیر مثبتی بگذارند. رنگ‌ها باعث تحریک و واکنش احساسات افراد می‌شوند.

به کار بردن از یک رنگ در بازاریابی می‌تواند منجر به احساس قدرت شود. برای این که بهتر با این مفهوم آشنا شوید به عنوان مثال رنگ آبی بیشتر باعث جذب افراد حرفه‌ای می‌شود. مسئله‌ای که بسیار مهم و پر رنگ است و باید به آن توجه داشته باشید این است که رنگ در تبلیغات بسیار اثربخش است و باید به آن توجه ویژه‌ای نمود زیرا رنگ‌ها نیز بر رفتار خریداران نیز تاثیر می‌گذارد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.