پورتفولیو بازاریابی و طراحی و مدیریت آن

پورتفولیو بازاریابی و طراحی و مدیریت آن

پورتفولیو بازاریابی و طراحی و مدیریت آن برای تمامی افراد برای ارتقای شغل خود باید به آن توجه کنند. در این نوع پورتفولیو به جای کنار هم قرار دادن محصولات، خدمات و پروژه‌ها همچنین سرمایه‌ها تلاش شده است تا استعدادها و توانایی‌های شغلی خود را در معرض ظهور قرار دهید.

5 شیوه منحصر به فرد برای طراحی پورتفولیوی بازاریابی

  1. به سراغ سازمان‌های خصوصی و مردم نهاد باشید
  2. مطرح کردن دوره‌ها و مهارت‌هایی که یاد گرفته‌اید
  3. حریص بودن در به نمایش گذاشتن توانمندی‌های خود
  4. استفاده از المان‌های گرافیکی در طراحی پورتفولیو بازاریابی
  5. فکر کردن به شغل پاره وقت برای داشتن نمونه کار

1. به سراغ سازمان‌های خصوصی و مردم نهاد باشید

در سال‌های اخیر سازمان‌های خصوصی زیادی راه اندازی شده‌اند که ممکن است قدرت زیادی در اطلاع‌رسانی و بازاریابی نداشته باشند؛ اما حضور این سازمان‌ها و به نمایش قرار دادن قابلیت‌های خود می‌تواند بهترین فرصت برای تجربه کردن باشد؛ به همین دلیل لازم است در این باره بیشتر تامل کنید.

2. مطرح کردن دوره‌ها و مهارت‌هایی که یاد گرفته‌اید

چنانچه که دانشجو هستید یا قصد نوشتن یک پورتفولیوی بازاریابی را دارید خوب است به جای تجربه‌های شغلی خود از دوره‌هایی که سپری کرده‌اید در دانشگاه استفاده کنید.

طراحی پورتفولیوی بازاریابی

در نظر داشته باشید که این دوره‌ها مستقیماً با حرفه مورد نظر شما مرتبط هستند.

به عنوان مثال اگر تمایل دارید که پورتفولیوی بازاریابی را برای حرفه تولید محتوا ارسال می‌کنید؛ بایستی دوره‌هایی که بیان شده در همین راستا باشد.

3. حریص بودن در به نمایش گذاشتن توانمندی‌های خود

یکی از مهم‌ترین موضوعات برای طراحی یک پورتفولیوی بازاریابی، نمایش دادن توانایی‌های خود با بهترین کیفیت است؛ بنابراین تلاش کنید که تمامی مهارت‌ها و استعدادهای خود را بیان کنید و از این کار وحشت نداشته باشید.

4. استفاده از المان‌های گرافیکی در طراحی پورتفولیو بازاریابی

هر پورتفولیو یک نوع ویترین از توانایی‌های شما است. برای ارسال کردن آن خوب است زمان بگذارد و از المان‌های گرافیکی استفاده کنید. در این صورت میزان اثربخشی پورتفوی شما بیشتر خواهد شد.

5. فکر کردن به شغل پاره وقت برای داشتن نمونه کار

برای در نظر داشتن یک پورتفولیوی خوب لازم است که تجربه کاری خود را ثبت کرد. در حالی که اغلب افراد تجربه چندانی در شغل‌های مختلف ندارند و پورتفوی آن‌ها خالی است.

با توجه به این شرایط مناسب‌ترین کار این است که به دنبال یک شغل پاره وقت یا فریلنسری باشید. ممکن است این حرفه از لحاظ درآمدی شبیه به مشاغل تمام وقت نباشد؛ اما برای تجربه کسب کردن و غنی شدن پورتفولیوی بسیار مطلوب است.

مدیریت پورتفولیو

یکی از علت‌های استفاده از پورتفولیوهای متعدد، مدیریت بهتر و هرچه تمام‌تر زیرمجموعه‌ها و اجزای یک سازمان یا کسب و کار است. در حقیقت اگر انواع پروژه‌ها، سرمایه‌گذاری‌ها و محصولات یک شرکت در مجاورت با یکدیگر قرار گیرند و تاثیر هر کدام از آن‌ها را مورد بررسی قرار دهید. میزان ریسک‌پذیری آن کاهش می‌یابد و مدیریت آن‌ها نیز به سهولت انجام می‌شود.

مدیریت پورتفولیو

تجربه نشان داده است که برای پیشرفت یک سازمان اقتصادی باید مدیریت پورتفولیو به بهترین نحو انجام شود. این کار موجب هماهنگی بین اجزای مختلف می‌شود همچنین تصمیم گیری در امور اقتصادی را آسان‌تر انجام می‌دهد. در نهایت از هدر رفتن منابع و استعدادهای بالقوه شرکت نیز جلوگیری خواهد شد.

  • با استفاده از مدیریت پورتفولیو می‌توان منابع و زمان صرف شده برای آن‌ها در زیرمجموعه‌ها مشخص کرد.
  • با تعیین اولویت‌های شرکت به هر بخش از پورتفولیو به میزان بازدهی آن

معمولا اهداف شرکت در این مرحله تعیین شده است و مطابق با اهداف اجرا خواهد شد. اجزای متعدد براساس اهمیت تشان دسته‌بندی می‌شوند و در اولویت قرار می‌گیرند.

بررسی و ارزیابی کارایی زیرمجموعه‌ها

یکی از مهم‌ترین بخش‌های مدیریت پورتفولیوی، بخش نظارت و ارزیابی کارایی است که بعد از تشکیل پورتفولیو صورت می‌گیرد.

در این مرحله بایستی میزان بازدهی اجزا تعیین گردد و در مقایسه با اصلاح پورتفولیوی تصمیم گیری شود.

هدف از طراحی پورتفولیو

اصلی‌ترین هدف طراحی پورتفولیوی، مدیریت بهتر زیرمجموعه‌ها و بخش‌های مختلف یک سازمان اقتصادی است. خوب است بدانید که انواع پورتفولیو مطابق با همین زیرمجموعه‌ها به 4 بخش پورتفوی سرمایه‌گذاری، پورتفولیوی بازاریابی، پروژه و محصول دسته‌بندی می‌شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.