6 ترفند طلایی که استارت آپ‌ها برای رشد کسب و کار خود باید بدانند 

6 ترفند طلایی که استارت آپ‌ها برای رشد کسب و کار خود باید بدانند 

6 ترفند طلایی که استارت آپ‌ها برای رشد کسب و کار خود باید بدانند را قصد داریم در این گفتار به آن بپردازیم پس این مطلب را از دست ندهید.

استراتژی‌های استارت آپ‌ها برای رشد کسب و کار

  1. استفاده از فرصت‌های تبلیغاتی رایگان و ارزان بهترین بهره را ببرید
  2. سرمایه‌گذاری بر روی استعدادهای برتر
  3. با تکنولوژی روز پیش بروید
  4. بهترین زمان برای چرخش را بدانید
  5. ریسک‌پذیر باشید
  6. سخت نبودن هک رشد

1. استفاده از فرصت‌های تبلیغاتی رایگان و ارزان بهترین بهره را ببرید

یکی از خطاهای مهمی که استارت آپ‌ها با آن مواجه می‌شوند این است که شما تصور کنید می‌توانید بازاریابی را برای سال‌های آتی کنار بگذارید.

در صورت نداشتن تیم شما نمی‌توانید یک سری از امور را به آن‌ها بسپارید همچنین زمان یا منبع کافی برای تمرکز بر مقیاس برند را هم نخواهید داشت.

صاحبان کسب و کار خود باید در جستجوی بهترین نامزدها برای کارهای سخت و دشوار باشند که ندارند.

در صورتی که بدانید چطور می‌توانید حسب تناسب محصول با بازار استخدام کنید. سرمایه‌گذاری علاقه زیادی برای ریسک کردن کمپانی شما خواهد داشت.

به استخدام به عنوان یک سرمایه‌گذاری طولانی مدت فکر کنید. در صورتی که هزینه اولیه تا حدودی زیاد باشد؛ اما پاداش آن بسیار زیاد خواهد بود

پیدا کردن بهترین استعدادها می‌تواند از همان ابتدای مسیر صعودی ثابت را تضمین می‌کند.

قرار دادن یک برنامه خوب برای نگه داشتن کارمندان می‌تواند به شما کمک کند تا هنگامی که آن استعداد ارزش خود را حفظ کند.

2. سرمایه‌گذاری بر روی استعدادهای برتر

اغلب افراد می‌دانند که دریافت استعدادهای برتر برای موفقیت حیاتی است.

با این ترفند صاحبان بیشتر در انجام آن شک دارند. با وجود محدود بودن منابع در بیشتر مواقع گمان می‌کنیم که کارمندان کمتری استخدام کنید و خودتان وظایف بیشتری را بر عهده بگیرید.

تفویض اختیار برای رشد و توسعه استارت آپ‌ها از پلتفرم‌های جدید مثل Zapier برای مخلوط کردن و خودکارسازی جریان‌های خود برای یک روز کاری مفیدتر با عملکرد بالا استفاده کنند.

فرایندهایی همانند هوش مصنوعی، توسعه اپلیکیشن‌های موبایل، بحران جهانی و اتوماسیون.

استراتژی‌های استارت آپ‌ها

مشتریان توقع دارند تا چیزهایی مثل تجربیات شخصی‌سازی شده و اپلیکیشن‌های تلفن همراه را سریع‌تر و آسان‌تر به عنوان قسمتی از تعاملات روزمره آن‌ها با برند شما باشد.

بعد از فرایند رشد و توسعه استارت آپ‌ها بایستی به سرمایه‌گذاری در تکنولوژی‌های جدید و هدفمند ادامه دهید.

در بعضی از نکات به این شکل است که بهترین طرح، برون سپاری است که از فرایندهای شما ست.

برای بیشتر سازمان‌ها منظور ارزش‌گذاری بیشتر بر روی روابط توسعه کم کد و ابزارهای مدیریت آزمایشی همانند Qase. io است.

براساس گزارش‌هایی که از سوی Salesforce می‌رسد نزدیک به ۶۸ درصد از بنیانگذاران در عرصه بازاریابی بیان می‌کنند که برندهای آن‌ها به علت تمرکز زیاد آن‌ها بر تکنولوژی تجربه مشتری، رقابتی و مرتبط برجا مانده است.

3. با تکنولوژی روز پیش بروید

با تکنولوژی روز پیش بروید، یکی از 6 ترفند طلایی که استارت آپ‌ها برای رشد کسب و کار خود باید بدانند.

تعداد قابل توجهی از استارت آپ‌ها در خصوص ضرورت همگام شدن با فرایندهای همیشگی در حال تغییر فناوری، سهام کافی ندارند.

در تحقیقات و مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که 80 درصد از کسب وکارهای جدید از تکنولوژی‌های موجود به صورت کامل استفاده نمی‌کنند. به عنوان مثال رتبه اول باشد.

4. بهترین زمان برای چرخش را بدانید

تقریبا 42 درصد از استارت آپ‌ها به علت نادرست خواندن تقاضای بازار شکست خورده اند. با تحقیق و پیشرفت‌های علمی در این زمینه به شما کمک خواهد کرد که پیش از ورود و تجربه کسب کردن در اولویت اول قرار گیرد.

برخی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین استارت آپ‌ها مسیرشان را تغییر داده‌اند و معروف شده اند؛ به این دلیل که می‌دانستند که تنها مسیر رشد و چرخش است.

Pivot واژه‌ای است که بیشتر صاحبان کسب و کار با ترس زمزمه می‌کنند؛ چرا که برای بیشتر افراد چشم اندازی ترسناک است. علاوه بر اینکه نمی‌توان مانند ضربه‌ای به نفس باشد بلکه بیشتر آن را به عنوان پذیرش شکست یا شکست می‌دانند.

استارت آپ ها

اهمیتی ندارد که Pivot یک نکته منفی است در حوزه رشد طولانی مدت.

با نگه داشتن گزینه چرخش در مواقع ضرورت دائما روی میز امکان دارد که صرفا کلید دستیابی به رشد و توسعه طولانی مدت به جای تعطیل کردن حرفه و شروع مجدد باشد.

5. ریسک‌پذیر باشید

بیشتر صاحبان کسب و کار با ریسک به خوبی آشنا هستند. این هسته اصلی بنیانگذاری کسب و کار شما است. در حقیقت 74 درصد از مدیران کسب و کارهای کوچک و متوسط بیان می‌کنند که موافق هستند با نام موفقیت احتمالی ریسک‌های بزرگ انجام دهند.

با این وجود عده‌ای دیگر هم هستند که از ریسک کردن فرار می‌کنند. این مسئله زمانی درست است که کمپانی‌های آن‌ها ثابت باشند و در شرایط و وضعیت مطلوبی به سر ببرند.

اکنون تبلیغات جزیی و مهم هر فرایند رشد موفق است به خصوص در روزهای اولیه.

در صورتی که بازاریابی خسته کننده باشد و همانند از دست دادن منابع باشد می‌تواند تفاوت بین رشد پایدار و شکست کامل باشد. انتخاب‌های کم هزینه برای بازاریابی موثر نظیر: اشتراک‌گذاری رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی محتوا، مشارکت تاثیرگذار و توسعه اپلیکیشن تلفن همراه است.

در نظر داشته باشید که نیازی نیست که صدها هزار مورد تایید افراد معروف را سریعا پاک کنید.

استارت آپ

نخست با جذب نمودن اینفلوئنسرها مورد نیاز شروع کنید و به مسیر خود ادامه دهید.

پیش از اینکه مبلغی را برای تبلیغات در نظر بگیرید، مخاطب هدف خود را کاملا بشناسید. زمانی که بدانید چه کسی یا چه چیزی را مورد هدف قرار داده‌اید می‌توانید وظایف بازاریابی را اولویت‌بندی کنید تا مشتریان‌تان حداکثر بهره را ببرید.

با استفاده از استراتژی‌های خلاقانه و سودمند به ویژه در ابتدا نترسید. آن‌ها می‌توانند نظر مخاطبان بیشتری را به سمت شما جلب کنند.

6. سخت نبودن هک رشد

سخت نبودن هک رشد یکی دیگر از 6 ترفند طلایی که استارت آپ‌ها برای رشد کسب و کار خود باید بدانند.

دراین روش تمامی افراد نقطه شروع بسیار مطلوبی برای قرارگیری در چارچوب ذهنی متناسب با حفظ رشد معنادار دارند.

مهم‌ترین تکنیکی که صاحبان کسب و کار می‌توانند انجام دهند این است که در ابتدای امر پایه‌های اصلی کسب و کار خود را بنا کنند، سپس سعی کنند تا اطمینان یابند که همه چیز از همان جا ساخته می‌شود.

خلاقیت و اشتیاق و روحیه کارآفرینی موجب ایجاد استارت استارت آپ شما شده است که بایستی جایگاه و موقعیت مهمی در استراتژی رشد کلی شما داشته باشد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.