نقش گوگل ترندز در بازاریابی
نقش گوگل ترندز در بازاریابی علاوه بر اینکه آمار مرتبط با یک کلمه کلیدی را مورد بررسی قرار میدهد این قابلیت را هم دارد که آن را با سایر کلمات دیگر مقایسه کند.
در صورتی که قصد داشته باشید که کسب و کاری را در زمینه فروش لباس شروع کنید.
اما در ابتدا امر سرمایه چندانی ندارید که بتوانید انواع لباسها را در فروشگاه خود داشته باشید یا اینکه جامعه هدف بزرگی ندارید؛ نباید ریسک کنید. فعلا یک مدل لباس انتخاب کنید؛ اما سوالی که وجود دارد این است که چه نوع لباسی را انتخاب کنیم؟
با سرچ کردن در کیورد پلنر کلمات مرتبط با لباس را جستجو کنید تا متوجه شوید که لباس مجلسی و لباس بچه گانه کدامیک بیشتر جستجو میشوند؛ اما شما تنها باید یکی از آنها را انتخاب کنید.
به همین دلیل به راحتی با استفاده از گوگل ترندز این دو عبارت را جستجو کنید و آمار سرچ آن را در بیاورید و با یکدیگر مقایسه کنید.
گام بعدی پیدا کردن ایدههای جدید و نو برای تولید محتوا، بررسی تعداد لینکهای بیشتر و بهبود سئو و رشد برند از مزیتهای دادههای این ابزار است.
شیوه کار کردن با گوگل ترندز
هنگامی که در حال جستجو در گوگل ترندز هستید شما میتوانید با استفاده از چهار فاکتور جستجوی خود را تنظیم کنید:
- انتخاب محل جستجو
- بازه زمانی جستجو
- دسته بندی موضوع عبارت
- نوع جستجو
-
انتخاب محل جستجو
در این بخش با کشور موردنظرتان را تعیین کنید تا تنها جستجوهای آن منطقه به شما نمایش داده شود.
-
بازه زمانی جستجو
در این بخش بهتر است یک بازه زمانی تعیین کنید که برای جستجوها مشخص کنید.
-
دسته بندی موضوعی عبارت
دسته بندی جستجو را تعیین کنید؛ هنر و سرگرمی، کتاب و ادبیات، خودرو و وسایل نقلیه، زیبایی و تناسب اندام، رایانه و الکترونیک و غیره نمونههایی از این دسته بندی هستند.
-
نوع جستجو
در این بخش جستجوی شما در قالب یک عکس، خبر، تصویر و غیره است.
شما با استفاده از 5 واژه جستجو شده آنها را با یکدیگر مقایسه کنید یا تمامی آنها را در یک گروه قرار دهید. در هر گروه میتوانید 25 واژه جستجو شده بگذارید.
جستجوی کلمات کلیدی در گوگل ترندز
با توجه به اینکه گوگل ترندز تعداد جستجوهای واقعی را در دسترس کاربران قرار نمیدهد و فقط به میزان محبوبیت عبارت بین 0 تا 100 نمره میدهد.
هنگامی میتوانید بهترین نتیجه را از آن دریافت کنید که همراه با آن از دیگر ابزارهای گوگل مانند keyword planner استفاده کنید.
تفاوت دو کلمه کلیدی در آمار جستجو
تصور کنید که شما مدیر یک شرکت طراحی سایت هستید. قصد دارید که بدانید که در چه مدت زمانی تمایل به طراحی سایت بیشتر میشود؟ کاربران چه کلماتی را جستجو میکنند؟ با چه کلمات کلیدی میتوان کاربران و مشتریان بیشتری را به سمت خود جذب کنید؟
در صورتی که تمایل دارید که اطلاعات دقیقتری در دسترس داشته باشید خوب است که از فیلترهایی که گوگل ترندز در اختیار شما میگذارد به نحو احسن استفاده کنید.
میزان پایین آمدن جستجوی هر عبارت باید با خود آن عبارت محاسبه گردد.
به عنوان مثال افت نمودار جستجوی عبارت طراحی سایت در گوگل ترندز از سال 2014 تا به امروز به این معنا نخواهد بود که رقابتی در آن وجود ندارد یا جستجویی برای آن صورت نمیگیرد.
طراحی سایت از پرجستجوترین و پر رقابتترین کلمات کلیدی است؛ اما میزان محبوبیت آن در مقایسه با قبل بسیار کم است.
در نظر داشته باشید که گوگل ترند تنها میزان جستجو را مطابق با نمودار بین 0 تا 100 نشان میدهد.
تفاوتی ندارد که شما در چه حوزه ای فعالیت میکنید بلکه با استفاده از گوگل ترندز میتوانید برای کمپینهای تبلیغاتی خود شیوههای خاصی در نظر بگیرید.
هدف گیری جغرافیایی
برای مقایسه میزان جستجوها در بین شهرهای ایران، کمی پایینتر از نمودار مقایسه میشود، شما متوجه خواهید شد که در کدام شهر ایران این کلمه بیشتر مورد استقبال است.
یکی از قابلیتهای گوگل ترندز استفاده از دادههای مرتبط با جستجو مطابق با هر ناحیه تقسیمبندی میکند؛ شما میتوانید متوجه شوید که کلمه کلیدی هدف شما در چه مناطقی بیشتر جستجو میشود.
این دست از اطلاعات به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید در ابتدای کار از شهری شروع کنید که محصولات شما بیشترین طرفدار را دارد این کار ریسک پذیری شما را کمتر خواهد کرد.
5 نکته از موارد استفاده از دادههای گوگل ترندز
- تولید محتوا
- خبرسازی
- محتوای ویدیویی
- لینک بیلدینگ
- زیر نظر گرفتن رشد برند
1. تولید محتوا
در صورتی که بخواهید محتوایتان را توسعه دهید. موضوعات مرتبطی که گوگل ترند برای شما به نمایش میگذارد.
بهترین منبع برای انتخاب موضوع است؛ زیرا افراد واقعا به آن علاقمند هستند.
2. خبرسازی
با توجه به توصیف میرمن اسکات راهکاری است که در آن ایدهها یا اطلاعات خود را در یک خبر فوری تزریق میکنید تا از این طریق بتوانید پوشش رسانههای اجتماعی را برای خود یا کسب و کارتان به دست آورید.
در صورتی که بحث خاصی برای یک موضوع وجود داشته باشد؛ میتوانید آن را خبرسازی کنید.
این نوع کارها در ایران به موج سوار میآموزد که کاملا برخلاف آن چیزی که در ذهن همگان است همیشه منفی نخواهد بود و میتوان برای بالا بردن مخاطب از آن بهره گرفت.
منتهی به خاطر داشته باشید که این نقد و خبرها مانند یک شمشیر دو لبه است؛ این مسئله باعث شده شما را به سمت جلو پیش ببرد؛ به همین دلیل لازم است که تمامی جوانب امر را بسنجید.
3. محتوای ویدیویی
هنگامی که در گوگل ترند جستجو را برحسب فاکتور یوتیوب تنظیم کنید نتایجی را مشاهده میکنید که متفاوت خواهد بود؛ زیرا کلماتی که وارد کردید در ویدیوهای یوتیوب جستجو میشود.
اکنون با این موضوعات فایلهای ویدیویی بسیار پرطرفدار هستند. برای این کار همان مراحل قبلی را دنبال کنید:
- وارد شدن به سایت گوگل ترندز
- سرچ کردن کلمه کلیدی مورد نظر
- تغییر دادن پارامتر web search را به یوتیوب
- مرور کردن نتایج به دست آمده
- اطلاعاتی که برای سئو فایلهای ویدیویی لازم است:
- انتخاب یک عنوان جذاب و عالی
- استفاده از تگهای مناسب
- بهینه سازی توضیحات ویدیویی
4. لینک بیلدینگ
مهمترین و اصلیترین شیوه برای ایجاد رتبهبندی در موتورهای جستجوگر، لینکها هستند.
در گوگل ترندز کلمات کلیدی و موضوعات بروزی را پیدا کنید؛ سپس مطابق با آن به تولید محتوا بپردازید. اکنون محتوایی دارید که افراد بسیاری به دنبال آن هستند و ترافیک زیادی برای شما ایجاد میکند.
در محتوای ارزشمند و مفید خود لینکهایی قرار دهید. این باعث میشود تا کاربران از سایر قسمتهای سایت هم دیدن کنند.
هنگامی که قصد دارید نتایج حاصل از بازاریابی محتوایی خود را بسنجید، لینک، معیار اندازه گیری موفقیت است؛ لذا این در صورتی است که لینک بیلدینگ شما کاملا اصولی و صحیح صورت گیرد.
5. زیر نظر گرفتن رشد برند
این نکته برای برندها مفید و موثر است به ویژه برای کسب و کارهایی که نام برندشان زیاد جستجو میشود. نتایج سه مورد از چهار رقیبی که وجود دارند ثابت است و تغییرات زیادی ندارند.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.