کاربرد میکرو مارکتینگ یا بازاریابی خرد چیست؟
هر چقدر شناخت بیشتری نسبت به مشتریان و کسبوکار آنها داشته باشیم بهتر میتوانیم با آنها تعامل و ارتباط برقرار کنیم. در حال حاضر به توجه نمودن به ابزارهای رقابتی بازار، مشاغل باید به جزییات بیشتر بپردازند. در این مواقع است که بازاریابی خرد یا میکرو مارکتینگ وارد میدان خواهد شد. در این نوع استراتژی بازاریابی شما میتوانید به طور ویژهتر اقدام به ایجاد یک بازار جذاب کنید و مخاطبان بیشتری را به سمت خود جلب نمایید. استراتژی میکرو مارکتینگ میتواند بسیار مؤثرتر عمل کند تا تعداد به خصوصی از افراد برای بازاریابی یک محصول یا خدمات هدفگذاری کنید.
بازاریابی میکرو مارکتینگ
در این نوع بازاریابی که گروه کوچکی از مشتریان مورد هدف قرار میگیرند. این مشتریان بسیار هدفمند هستند و دارای ویژگیهای بسیار منحصربهفردی مانند موقعیت سنی، مکانی، علاقهمندیها، درآمد خانوار، رفتارهای خرید یا کسبوکار هستند. از طریق بازاریابی میکرو مارکتینگ میتوان جای گروههای عمومی افراد خاصی را مورد هدف قرار داد.
دلیل استفاده از کسبوکارهای میکرو مارکتینگ
میکرو مارکتینگ از طریق کسبوکارهای بزرگ و کوچک استفاده میشود. به عنوان نمونه میتوان به این مسئله اشاره کرد که یک راهکار مؤثر برای راهاندازی یک کسبوکار بزرگ برای معرفی محصولات یا خدمات جدید یا به یک کسبوکار خرد کمک میکند تا با کمک گرفتن از تبلیغات محلی بتوان به جایگاههای خوبی دستیافت.
مهمترین و اساسیترین دلایلی که یک تجارت از میکرو مارکتینگ استفاده میکند جستجوی بخشی منحصربهفرد از جمعیت است که بتوانید محصول یا خدمات خود را به آنها بفروشید. درصورتیکه سازمانی بتواند مخاطب خاص را با محصول یا خدمات مناسب تطبیق دهد میتواند بازده سرمایهگذاری بیشتری نسبت به سایر شبکههای گستردهتر ایجاد کند. بیشتر کسبوکارها این کار را برای تست پیشنهادهای جدید و به وجود آمدن ایدههای جدید انجام میدهند.
مزیت میکرو مارکتینگ
مزیت این نوع بازاریابی هدفمند بودن تلاشها است. شما با توجه به مواردی مانند سن، سمت شغلی میتوانید شناخت خود را از مشتریان بالا ببرید با در نظر داشتن این دست از اطلاعات بهتر میتوانید نیازهای آنها را برطرف نمایید.
از دیگر مزیتهای میکرو مارکتینگ افزایش بازگشت سرمایه در مقایسه با یک فعالیت گسترده بازاریابی در سراسر کشور مقرونبهصرفه است. با توجه به اینکه افراد کمی را مورد هدف قرار میدهد هزینه ناچیزی برای هدف قرار دادن آنها در نظر بگیرید.
معایب میکرو مارکتینگ
از معایب میکرو مارکتینگ میزان تعهد زمانی است با توجه به اینکه گروه زیادی از مشتریان مورد هدف قرارگرفتهاند باید کاملاً بشناسید. همچنین باید پرسونای دقیق خریدار و تحقیقات بازار را به صورت جامع انجام دهید.
بازاریابی انبوه در مقابل میکرو مارکتینگ
میکرو مارکتینگ نیاز به سرمایهگذاری بیشتر برای مورد هدف قرار دادن هر فرد دارد اما بازده زمانی طولانیتری نیاز است؛ زیرا احتمال اینکه هر فردی به فراخوان شما پاسخ مثبت دهد خیلی زیاد است.
احتمال دارد که هزینه هر کلیک را توسط یک استراتژی آنلاین مشاهده کنید؛ در صورتی که میکرو مارکتینگ به خوبی پیادهسازی شود شاهد پایین آمدن هزینه هر تبدیل خواهید بود.
فرصتهای میکرو مارکتینگ
توجه داشته باشید که یک استراتژی میکرو مارکتینگ فرصتی است که موجب همسو شدن فروش و تلاشهای بازاریابی میباشد اطمینان یابید که مهمترین راهکار برای موفقیت مشتریانتان است.
ممکن است که تعداد کمی از مشتریان بالقوه شما در منطقه یا صنعت شما حاضر باشند. در این صورت احتمال اینکه میکرو مارکتینگ بهترین روش برای نیازهای شما باشد وجود دارد.
سؤالات استراتژی میکرو مارکتینگ برای کسبوکار
- چه افرادی محصولات شما را خریداری میکند؟
- چه کسانی تصمیم میگیرند که آن را برای شرکت خود خریداری کنند؟
- مشتریان شما چه افرادی را به شکل آنلاین دنبال میکنند؟
- محصول شما بیشتر به چه کسی کمک میکند و برای آنها مناسب است؟
- مشتریان ایده آل شما بیشتر شامل چه کسانی است؟
سؤالات فوق همراه با درک با کیفیت شخصیت خریدار، شما را به سمت پاسخ به دو سؤال اصلی که تصمیمات و کمپینهای میکرو مارکتینگ را هدایت میکنند:
- به احتمال زیاد چه کسانی به پیامهای شما پاسخ میدهند؟
- چگونه با آنها گفتگو میکنید؟
درصورتی که میدانید محصول شما نیاز به معرفی مدیر ارشد بازاریابی دارد میتوانید با استفاده از میکرو مارکتینگ و یک کمپین بازاریابی هدفمند در لینکدین به آن وصل شوید.
نتیجهگیری
میکرو مارکتینگ نگرشی برای تبلیغات است که یک گروه خاصی از افراد در یک بازار ویژه مورد هدف قرار میگیرند. با استفاده از میکرو مارکتینگ محصولات و خدمات مستقیماً برای تعدادی از مشتریان مورد هدف بازاریابی قرار میگیرد.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.