6 هدف بازاریابی اینترنتی

هدف بازاریابی اینترنتی

امروزه تقریبا اکثر صاحبان کسب و کارهای مختلف می‌دانند که ضرورت بازاریابی اینترنتی تا کجاست. با این حال بررسی نتایجی که از طریق آن می‌توانند بازگشت نرخ سرمایه خود را افزایش دهند، دشوار خواهد بود. دلیل آن این است که بسیاری از آن‌ها هدف مشخصی برای تلاش‌های بازاریابی آنلاین خود ندارند و در نتیجه نمی‌دانند که با ارزیابی موفقیت، باید به چه چیزی برسند.

6 هدف بازاریابی اینترنتی

برخی از اهداف متداول در بازاریابی اینترنتی که ممکن است متناسب با اهداف شرکت شما باشد، شامل این موارد است.

  1. افزایش درآمد
  2. ایجاد یک برند
  3. بهبود سئوی محلی
  4. افزایش ترافیک واجد شرایط
  5. مدیریت شهرت در فضای آنلاین
  6. در کار خود تاثیرگذار شوید

در ادامه هر یک از موارد فوق را بررسی خواهیم کرد.

1. افزایش درآمد

هدف اصلی هر استراتژی بازاریابی، در نهایت افزایش درآمد است و روش‌های بازاریابی اینترنتی نیز از این قاعده مستثنا نخواهد بود. خوشبختانه در حال حاضر اینترنت این فرصت را برای بسیاری از مشاغل فراهم کرده است تا خط مشی خود را بهبود دهند.

به عنوان مثال شرکت شما می‌تواند شانس افزایش مشتریان بالقوه را از طریق تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک افزایش دهد. سئو سایت در ترکیب با سایر استراتژی‌های بازاریابی اینترنتی، به شکلی موثر عمل می‌کنند. بازاریابی و تولید محتوا، رسانه‌های اجتماعی و بخش‌های دیگر، فرصت خوبی برای تجارت شماست تا به مشتریان خود نشان دهید که در حوزه کاری خود متخصص هستید و برای ایشان ارزش قائل می‌شوید.

استراتژی بازاریابی آنلاین

2. ایجاد یک برند

اهداف بازاریابی اینترنتی اغلب مربوط به برندسازی می‌باشد. این بدان معناست که نه تنها لوگو و نام شرکت خود را در ذهن مصرف‌کنندگان قرار دهید، بلکه سعی کنید آن‌ها را به مشتریان دائمی خود تبدیل کنید.
برندهای مشهور بیشتر از هر تجارتی مورد اعتماد مشتریان هستند. امروزه اینترنت ابزاری است که اعتماد می‌آفریند، به این دلیل که دسترسی گسترده‌ای دارد و به شما این امکان را می‌دهد که با افراد ارتباط مستقیمی بگیرید.
به عنوان مثال رسانه‌های اجتماعی در ایجاد یک برند قوی، بسیار مفید هستند، چرا که به سایر شرکت‌ها این امکان را می‌دهند که فرایند خود را برای مخاطبان هدف شخصی‌سازی کنند. بسیاری از سازمان‌های موفق در زمینه بازاریابی دیجیتال می‌دانند که با استفاده از کانال‌های رسانه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک، توییتر، اینستاگرام و پینترست قادر خواهند بود تا این نوع برندسازی را تقویت کنند.
علاوه بر روش‌های ارگانیک، بسیاری از تجارت‌ها با استفاده از پرداخت هزینه برای تبلیغات، به ارتقا جایگاه و شناخت برند خود توسط مخاطبان کمک می‌کنند. با این حال به یاد داشته باشید که رسیدن به این موقعیت نیاز به صبر دارد، به این دلیل که اعتماد و وفاداری در طی ماه‌ها و گاهی اوقات سال‌ها به دست می‌آید.

3. بهبود سئوی محلی

بسیاری از مشاغل کوچک و همچنین شرکت‌هایی که برای افزایش فروش در منطقه جغرافیایی خاص تمرکز می‌کنند، اکثر تلاش‌های بازاریابی خود را متمرکز بر روی بهبود سئوی محلی کرده‌اند. این کار به معنای بهینه‌سازی عناصر مختلف در سایت‌های شما به منظور جذب مشتریان محلی است که به دنبال خدمات و محصولات مشابه می‌باشند.

اگر در حال حاضر کاربران به دنبال شما باشند، بهترین فرصت برای آنکه آن‌ها را به سمت کسب و کار خود هدایت کنید، این است که از سئوی محلی استفاده نمایید تا شما را بیابند.

4. افزایش ترافیک واجد شرایط

روش‌های افزایش ترافیک وبسایت مختلف است، هر صاحب تجارتی می‌خواهد که ترافیک وبسایت خود را افزایش دهد. با این حال اگر این نوع ترافیک، تشکیل شده از همان مخاطبان هدف شما نباشند، افزایش حجم آن‌ها بی معنی خواهد بود.

همه کسانی که از سایت‌های شما بازدید می‌کنند، قصد خرید از آن را ندارند. با این حال اگر پس از بررسی نتایج مشاهده می‌کنید که هیچ یک از بازدیدکنندگان اقدام به خرید از سایت شما نمی‌کنند، به احتمال زیاد ترافیک غیر قابل قبولی را جذب می‌کنید. از این رو بهتر است که درباره مخاطبان هدف خود تجدید نظر کنید. با هدف قرار دادن مخاطبان خاص و واجد شرایط، می‌توانید تلاش‌های بازاریابی اینترنتی خود را بهبود دهید.

استراتژی بازاریابی آنلاین

5. مدیریت شهرت در فضای آنلاین

در عصری که هر شخص دارای رایانه و تلفن‌های هوشمند است، می‌تواند نظر خود را درباره شرکت‌ها، محصولات و خدمات در بسیاری از سیستم عامل‌ها و از طریق اینترنت ارسال کند. از این رو لازم است که تجارت‌ها و کسب و کارهایی که از طریق بازاریابی آنلاین مشتریان خود را به دست می‌آورند و محصولات و خدماتشان را از این طریق به آن‌ها عرضه می‌کنند، بر شهرت خود نظارت و مدیریت کاملی داشته باشند. از نظارت بر روی نام شرکت، مدیریت پروفایل‌های اجتماعی گرفته و پاسخ به نظرات کاربران، همه از مواردی است که باید در این قسمت رعایت شود.

نظرات بد و منفی کاربران به این معنی نیست که شهرت شرکت شما دچار مشکل و یا جایگاه آن متزلزل شده است، پاسخ‌های تشکر آمیز و به دور از قهر و غضب درباره این بازخوردها، باعث ارتقا رتبه شغلی شما در چشم مخاطبان هدف خواهد شد. با یک پاسخگویی عمومی به شکایت مشتری، می‌توانید به او و سایر مشتریان بالقوه نشان دهید که تا چه حد به آن‌ها و نظراتشان اهمیت می‌دهید.

برخی از شرکت‌ها در گذشته در این بخش دچار خطا می‌شدند. هدف آن‌ها معمولا حذف هر گونه ارتباط منفی با شرکت خود و حذف هر مشکل و خطایی است که باعث تغییر دید مشتریان می‌شود. به یاد داشته باشید که پیشرفت یک شبه اتفاق نمی‌افتد و برای آن لازم است که ارتباطات خود را با مشتریان تقویت کنید.

6. در کار خود تاثیرگذار شوید

هر صنعت دارای چند فرد یا شرکت مشهور است که دیگران به عنوان رهبران فکری به ایشان نگاه می‌کنند. بسیاری از آن‌ها در خط مقدم فناوری و ایده‌های جدید قرار دارند، به این دلیل که اطلاعات جدیدی به اشتراک می‌گذارند.

افرادی که به عنوان متخصص و تاثیرگذاران یک صنعت شناخته می‌شوند، کسانی هستند که از نظر استراتژیک موقعیت خود را برای ارائه مشاوره و اطلاعات به سایر برندها ارتقا داده‌اند.
به عنوان مثال ممکن است یک شرکت تاثیرگذار، پست‌ها و مقالات وبلاگ را به طور منظم بنویسد و به اشتراک بگذارد. به روز رسانی پروفایل‌های حساب و نظارت بر روی آن‌ها باعث می‌شود که شما نیز از نتایج تلاش‌های بازاریابی اینترنتی خود بهره‌مند شوید.

به یاد داشته باشید که امروزه امکانات در زمینه بازاریابی اینترنتی بسیار زاید است و اگر آن‌ها را بشناسید، می‌توانید به هر یک دست یابید. در کنار آگاهی از این اهداف، وجود یک تیم متخصص به شما کمک می‌کند تا استراتژی‌های بازاریابی خود را به نحو موثری تنظیم و اجرا کنید.

 

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.