بازاریابی پیامکی و مزیت‌ های آن

بازاریابی پیامکی

یکی از کم‌خرج‌ترین و پرکاربردترین روش‌های بازاریابی، بازاریابی پیامکی است که شما می‌توانید با استفاده از این روش و با ارسال پیامک به مخاطبین خود آن‌ها را در جریان جشنواره‌ها، تخقیفات، رویدادها و خبرها قرار دهید. با استفاده از این روش شما می‌توانید  پیامک به مخاطبان خود ارسال کنید و آن‌ها را در جریان جشنواره، اخبار، رویدادها و تخفیفات قرار دهید.

دلیل اینکه کسب‌وکار شما نیاز به فروش بیشتر دارد چیست؟

  1. وفادار ماندن مشتریان فعلی را به برند خود
  2. مشتریان جدید برای خود به دست آورید

ممکن است برای شما هم جالب بوده باشد که بدانید آمارها نشان می‌دهد که تقریباً 40 درصد از درآمد ثابت ماهیانه شما از سوی مشتریان وفادار تامین می‌شود.

ایجاد مشتریان جدید برای کسب‌وکار خود

در صورتی که نتوانید مشتری جدیدی را به کسب‌وکار خود جذب کنید شما نمی‌توانید هیچ وقت در تجارت خود موفق شوید و آن را توسعه و گسترش دهید. بازاریابی پیامکی یا اس ام اس مارکتینگ یکی از روش‌هایی است که شما می‌توانید با پیروی از اصول صحیح، پیامک می‌تواند یکی از ساده‌ترین و بهترین همچنین کم‌خرج‌ترین تکنیک‌های بازاریابی است.

مزایای بازاریابی پیامکی یا اس ام اس مارکتینگ

در صورتی که تبلیغات پیامکی را به خوبی نمی‌شناسید لازم است که از این روش تبلیغاتی که مزیت‌های فوق‌العاده‌ای دارد استفاده کنید از جمله:

1. ارسال سریع

ارسال پیامک تبلیغاتی نسبت به دیگر روش‌های بازاریابی نیاز به مدت زمان کمتری دارد. تنها کافی است که شما یک متن خوب و مفیدی را بنویسید سپس با فشار دادن یک دکمه، پیامک خود را برای هزاران نفر ارسال کنید. همچنین شما می‌توانید چند نوع پیامک با متن‌های مختلف را ارسال کنید و مشاهده کنید که کدام متن تاثیر بیشتری دارد. از این رو شما می‌توانید پیشنهاد جالبی را در کمتر از چند ثانیه به مشتریان خود ارائه دهید.

2. دوستدار محیط‌زیست

تبلیغات پیامکی نسبت به تبلیغات کاغذی و محیطی، کمترین تاثیر و اثربخشی را در آلودگی محیط‌زیست دارد و هیچ آسیبی به محیط‌زیست وارد نمی‌کند. به همین دلیل در صورتی که به دنبال روشی برای گسترش و توسعه کسب‌وکار خود هستید تبلیغات پیامکی بهترین گزینه می‌باشند. البته این ویژگی برای تمامی روش‌های بازاریابی دیجیتالی هم صدق می‌کند.

مزایای بازاریابی پیامکی یا اس ام اس مارکتینگ

3. سرعت در تحویل و مشاهده

با توجه به اینکه پیام‌های متنی در مدت زمان کوتاهی به دست مخاطبین می‌رسد و خوانده می‌شود. مطابق با آماره‌های منتشرشده میانگین زمان تحویل پیام به تلفن‌های همراه کمتر از 10 ثانیه است. از سوی دیگر اغلب افراد گوشی‌هایشان در دسترس است و به صورت مرتب آن را چک می‌کنند. در صورتی که ایمیل را ممکن است 1 بار یا 2 بار در روز بررسی کنند.

4. قابل‌پیگیری بودن تبلیغات پیامکی

با توجه به اینکه می‌توانید میزان اثربخشی و تاثیر یک کمپین تبلیغاتی را نیز اندازه بگیرید لازم است بدانید که می‌توانید آن را پیگیری هم کنید در غیر این صورت استفاده از آن غیرممکن خواهد بود. بیشتر سرویس‌های پیامکی، دارای گزارش دریافت پیامک از سوی گیرنده را به شما ارائه می‌دهند تا اطمینان حاصل کنید که پیامکتان با موفقیت تحویل مشتریانتان شده است.

در صورتی که به دنبال رهگیری هوشمندانه‌تری هستید خوب  است بدانید که بعضی از شرکت‌های فعال در این حوزه تنها با ارائه گزارش دریافت اکتفا نمی‌کنند و با قرار دادن لینک‌های کوتاه در متن پیامک، مشتریان را به صفحات وبسایت یا شبکه‌های اجتماعی خود سوق می‌دهند. در ضمن شما می‌توانید با ارائه کد تخفیف نیز به مشتریان خود بازدهی کمپین تبلیغات پیامکی را به صورت منظم  اندازه‌گیری کنید.

5. افزایش نرخ تبدیل

در صورتی که تبلیغات پیامکی به طور صحیح انجام شود می‌توانید نرخ تبدیل را افزایش دهید و کاربران گوشی‌های تلفن همراه به نسبت دیگر روش‌های بازاریابی بیشترین واکنش را به پیام‌های متنی نشان می‌دهند.

با توجه به اینکه نرخ تبدیل بیشتر بر روی مشتریان فعلی متمرکز است نه مشتریان جدید و بالقوه. به عنوان مثال اگر شما پیامکی در مورد یک محصول جدید و جالب از فروشگاه مورد نظر خود دارید. احتمالا برای خرید آن محصول هر چه زودتر اقدامات لازم را انجام دهید. در حال حاضر وب سایت‌های فروشگاهی معتبر برای ارسال پیامک، کاربرانی که تمایل دارند به این نوع محصولات را از موجود بودن آن کالا یا خدمات مطلع می‌کند.

6. قابلیت شخصی‌سازی پیامک

بر اساس تبلیغات پیامکی می‌توان پیام‌ها را برای مخاطبان شخصی‌سازی کرد. به عنوان مثال پیام‌ها را طبق اطلاعاتی که از مشتریان خود مانند نام، شغل، علاقه و مدرک تحصیلی دارید، ارسال کنید. خوشبختانه در این مسیر با محدودیت‌های چندانی وجود ندارد در صورتی که با رعایت ادب و با توجه به نیازها و علایق هر گیرنده پیامک‌ها را شخصی‌سازی کنید می‌توانید به نتایج مفیدتری دست پیدا کنید. با شخصی شدن کمپین‌های تبلیغات پیامکی برای افراد می‌تواند تاثیر فوق‌العاده‌ای بر روی افراد بگذارد و موجب جلب اعتماد و رضایت مشتریان به سوی شما گردد.

 قابلیت شخصی‌سازی پیامک

چنانچه که از پنل اس ام اس تبلیغاتی استفاده می‌کنید با در نظر گرفتن این مورد را در پیامک‌هایی که برای مشتریان خود ارسال می‌کنید لحاظ کنید و میزان تاثیر و بازدهی آن را با پیامک‌های غیر شخصی‌سازی‌شده مقایسه کنید.

7. برقراری ارتباط مستقیم با مخاطب

امروزه کمتر کسی را می‌توانید ببینید که بدون تلفن همراه از منزل خارج شود. در واقع موبایل به صورت دائمی ‌در طی 7 روز هفته و به صورت 24 ساعت شبانه‌روز همراه ما است. به غیر از گفتگوی مستقیم هیچ راه ارتباطی وجود ندارد که با توجه به تبلیغات پیامکی به سرعت با مخاطبان ارتباط مستقیم ایجاد کند.

8. کم هزینه بودن تبلیغات پیامکی

از آنجایی که تبلیغات پیامکی هزینه پایینی دارد، البته با توجه به اینکه این روش بسیار مقرون به صرفه است پس نتیجه مطلوبی نخواهد داشت. پیامک‌های تبلیغاتی با نرخ باز شدن 98 درصد آن چیزی نیست که بتوان به راحتی از آن گذشت یا روش دیگری را جایگزین آن کرد.

با توجه به اینکه در تبلیغات پیامکی شما می‌توانید با توجه به مبلغ پایینی، تعداد زیادی از مشتریان خود را مورد هدف قرار بگیرید. این نکته به این معنا است که شما با مبلغ بودجه خود می‌توانید با تعداد کثیری از مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید.

9. سازگاری با انواع گوشی‌های تلفن همراه

سال‌های زیادی است که تلفن‌های همراه جای خود را در میان مردم باز کرده‌اند در حال حاضر نیز بعید به نظر می‌رسد تا وسیله‌ای جایگزین آن شود. در واقع کمپین‌های تبلیغاتی دیجیتالی بیشترین تمرکز خود را برای بهینه کردن تلفن‌های همراه می‌کنند.

ارسال پیامک با انواع گوشی‌های تلفن همراه سازگار است

از مزیت‌های پیامک که به عنوان ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین وسیله برای ایجاد ارتباط با مشتریان است و با تمامی ‌تلفن‌های همراه نیز سازگاری دارد و اغلب کاربران روش استفاده از آن را می‌دانند؛ بر همین اساس دیگر لازم نیست که نگران دیده نشدن تبلیغات خود باشید بلکه شما می‌توانید از این شیوه استفاده کنید و محصولات و خدمات خود را به مشتریان و مخاطبان خود معرفی کنید.

10. دریافت بازخورد فوری از سوی مشتریان

با استفاده از نظرسنجی پیامکی می‌توانید از طرف مردم فیدبک بگیرید و از این طریق به نتیجه و حاصل کار خود را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید. از این رو می‌توانید به خوبی متوجه شوید که مخاطبان شما به چه چیزی علاقه دارند و یا از چه چیزی متنفر هستند. این قابلیت نیز وجود دارد که شما برای ارائه خدمات مفید  موثر به مشتریان خود و کمک کنید تا کارتان را بهبود دهید. با توجه به برآوردهای میانگین زمانی پاسخ مشتریان به نظرسنجی‌های پیامکی کمتر از 6 دقیقه می‌باشد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.