10 عامل شکست بازاریابی محتوا چیست؟ 

10 عامل شکست بازاریابی محتوا چیست؟ 

10 عامل شکست بازاریابی محتوا را مورد بررسی خواهیم داد. شما با استفاده از بازاریابی محتوا می‌توانید دسترسی خود را افزایش دهید.

با توجه به این بعضی از مدیران کسب و کار در تلاش هستند که بازاریابی محتوایی برای آن‌ها موثر نبوده است در حالی که چنین چیزی کاملا اشتباه است؛ بنابراین قصد داریم تا دلایل شکست بازاریابی محتوا را به طور مفصل شرح دهیم.

دلایل شکست بازاریابی محتوا عبارتند از:

  1. استفاده از عناوین غیر جذاب
  2. کوتاه بودن محتوا
  3. تلاش برای راضی نگه داشتن همه مخاطبا
  4. خاص نبودن محتوا
  5. بهینه نبودن محتوا برای جستجو
  6. عدم اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
  7. تعریف از خود اغراق‌آمیز
  8. بهینه شدن بیش از حد محتواها
  9. عدم وجود یک برنامه مستند برای محتواها
  10. نداشتن هدف برای بازاریابی محتوایی

استفاده از عناوین غیر جذاب

اولین پل ارتباطی میان مشتری و برند شما عنوان محتوایی است که برمی گزینید.

اگر به دنبال عناوین جذاب و منحصر به فرد هستید به آنالیتیکس وبسایت خود نگاه کنید و با مشخص کردن عناوینی که در سال‌های گذشته مخاطبان بسیاری جذب کرده اند؛ اطلاعاتی گردآوری کنید تا شما را در گزینش عناوین بعدی به خوبی هدایت کنند.

از دیگر اقدامات آنالیتیکس این است که شما می‌توانید عناوینی را انتخاب نمایید که از طرف مخاطبان در پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی بیشترین استقبال و توجه را به خود جذب می‌کنند.

از لحاظ انتشار محتوا ارزشمند است؛ زیرا راهکار جدیدی برای رسیدن به محتوای شما به مخاطبین ناشناس باز می‌کند.

کوتاه بودن محتوا

یکی از 10 عامل شکست بازاریابی محتوا کوتاه بودن محتوا است، زیرا تعداد کلمات بهینه برای محتوا وجود ندارد.

مناسب‌ترین طول برای محتوا بستگی به عوامل متعددی از قبیل موضوع، مخاطب، شیوه و مکان انتشار محتوا دارد.

بازاریابی محتوا

اغلب بازاریابان در اندازه‌های مختلفی محتوا تولید کرده‌اند. لذا طبق آزمایشات انجام شده نشان می‌دهد که هر چه مطالب طولانی‌تر باشد بهتر است.

چنانچه که محتوای شما کوتاه‌تر از حد متعارف باشد رتبه خوبی نمی‌گیرد و به اشتراک گذاشته نخواهد شد، کاربران با آن تعامل برقرار نمی‌کنند.

بررسی‌های انجام شده در مورد طول محتوا حاکی از آن است که برای یک مقاله 1500 کلمه خوب است. از طرف دیگر معیارهای جستجو بین 1100 تا 1300 کلمه یپشنهاد می‌کنند.

تلاش برای راضی نگه داشتن همه مخاطبان

اغلب بازاریابان محتوا در زمان تولید محتوا، این فکر را به صورت پیوسته در سر می‌پرورانند که باید همه را راضی نگه دارند که مبادا حتی یک نفر از این محتوا ناراضی باشد و باعث از دست دادن آن شوند.

بلکه مسئله این است که این نوع نگرش و تفکر برای راضی نگه داشتن تمامی مخاطبان از محتوا کاملا اشتباه است.

لازم است به جای اینکه تمرکزتان بر روی راضی نگه داشتن مخاطب باشد در خصوص آنچه که متوجه خواهید شد محتوا تولید کنید.

در صورتی که تمام حواس خود را معطوف به محتوایی کنید که برای همه جذاب باشد با جذب مخاطب وفادار برایتان سخت‌تر خواهد شد.

زیرا محتوایی که تولید می‌کنید در عوض اینکه براساس علایق و نیازهای مخاطبان‌تان تولید شود صرفا مطالب کلی و عامیانه است که به راحتی در همه جا قابل دسترسی است.

برای ایجاد محتوای اصل و منحصر به فرد باید بدانید که مخاطبان شما چه انگیزه‌هایی دارند.

چنانچه که به خوبی با رفتارها و اهداف شخصی و تجارت آن‌ها واقف نباشید راحت‌تر می‌توانید برای آن‌ها محتوایی تولید کنید که از آن لذت ببرند؛ سپس آن را با سایرین به اشتراک بگذارند.

خاص نبودن محتوا

اغلب مدیران کسب و کارها هنوز در بعضی از انواع بازاریابی محتوایی مشارکت دارند. منظور این است که هر محتوایی که شما تولید می‌کنید تعداد بسیاری رقیب دارد.

خاص نبودن محتوا یکی از دلایلی است که بیشتر محتواهایی که به صورت آنلاین منتشر می‌گردد به اشتراک گذاشته خواهند شد؛ از همین رو این عامل می‌تواند یکی از دلایل شکست خوردن بازاریابی محتوایی باشد.

در واقع این رقابت یعنی محتوا باید خاص و با ارزش باشد تا تمامی نواقص صنعت شما را به خوبی کاور کند.

بهینه نبودن محتوا برای جستجو

براساس الگوریتم‌هایی که وجود دارد نشان می‌دهد که در چند سال گذشته شبکه‌های اجتماعی برای جستجو، نسبت به سایت‌ها از ترافیک ارجاعی بیشتری برخوردار هستند.

بازاریابی محتوا

با این تفاسیر بررسی‌های نشان می‌دهد که جستجو 10 برابر ترافیک بیشتر به وب سایت فروشگاه اینترنتی در مقایسه با شبکه‌های اجتماعی ارجاع می‌دهد.

در صورتی که شما در شبکه‌های اجتماعی فالوورهای زیادی داشته باشید؛ اما کسب و کار شما باید براساس کلمات کلیدی پرفروش در حوزه کاری خود رتبه بالایی کسب کند تا موفق شوید.

شما با استفاده از بهینه‌سازی می‌توانید در این حوزه به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کنید.

عدم اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

از مخاطبان خود بخواهید که محتوای شما را به شکل دستی در شبکه‌های اجتماعی کپی، اشتراک‌گذاری کنند؛ به همین دلیل به عنوان یک مسئله جدی بایستی به شیوه کاربری محتوا بیندیشید.

در بیشتر مواقع باید با خواندن مقاله‌ای مفید و ارزشمند آن را به اشتراک بگذارید تا دنبال کنندگان‌تان از آن‌ها استفاده کنند؛ شما بایستی فرایند اشتراک‌گذاری محتوا را برای خوانندگان خود تا جایی که امکان دارد ساده و آسان کنید.

در صورتی که روشی سریع و ساده برای اشتراک‌گذاری محتوا در صفحه در دسترس ندارید، کاربران چاره‌ای جز خارج شدن از سایت شما نخواهند داشت.

خوب است که به حساب کاربری خود لاگین کنید تا پیش از اینکه آن را منتشر کنند در نیوز فید گم خواهد شد و در نهایت باعث خواهد شد تا شما اشتراک‌گذاری را فراموش کنید.

تعریف از خود اغراق‌آمیز

یکی از 10 عامل شکست بازاریابی محتوا، تعریف از خود اغراق‌آمیز است.

احتمال برخورد کرده باشید که در جمعی هستید که یک نفر همش از خودش تعریف می‌کند این افراد اجازه نمی‌دهند که شما صحبت کنید و مدام در حال صحبت کردن و تعریف از خودشان هستند.

در بیشتر مواقع همنشینی با این گونه افراد احساس ناخوشایندی دارد؛ زیرا نمی‌توانید درک کنید که این فرد چقدر خودشیفته است. البته این مسئله در مورد تولید محتوا هم کاملا صدق می‌کند.

مخاطبین تمایل ندارند که مقاله بخوانند که نویسنده‌اش مدام از کسب و کارش تعریف می‌کند.

بجای اینکه محتوایی بر اساس نیاز مخاطب تولید کند. در واقع بایستی به پست‌های وبلاگی به عنوان منبعی مفید و با ارزش برای مشتریان آتی خود نگاه کنید نه صرفا برای فروش.

البته یکی از مهم‌ترین نکات در زمان تولید محتوای سبز این است که باید محتوایی تولید کنید که نیاز مخاطب باشد نه نیازهای خودتان.

بهینه شدن بیش از حد محتواها

با توجه به اهمیت سئو لازم است بدانید که بهینه‌سازی بیش از حد می‌تواند مشکلات عدیده‌ای را به دنبال داشته باشد که خود یکی از دلایل شکست بازاریابی محتوا است.

بازاریابی محتوا

این اقدام با توجه به اینکه به صورت دستی انجام می‌شود باعث تولید یک محتوای ضعیف و بی‌کیفیت خواهد شد.

تولید محتوای کوتاه و هدفمند کردن یک کلمه کلیدی خاص، استفاده از نوشته‌های غیر مرتبط برای پیوند به دیگر صفحات وبسایت و غیره از نمونه‌های بهینه‌سازی بیش از حد محتوا است.

عدم وجود یک برنامه مستند برای محتواها

تعداد کثیری از مدیران کسب و کار معتقد هستند که می‌توانند در برخی از مواقع در وبلاگ‌ها و شبکه‌های اجتماعی خود پست منتشر کنند و به نتایج مطلوبی دست یابند.

متاسفانه این خط مشی یا فقدان آن می‌تواند نتایج معکوسی در پی داشته باشد.

عامل اصلی اعتمادسازی در بازاریابی محتوا، ثبات است. اگر طرفداران شما صرفا در زمانی که محصول یا خدماتی را برای فروش دارید از شما مطلع باشند احتمالا به زودی با کاهش مخاطب مواجه خواهید شد.

نداشتن هدف برای بازاریابی محتوایی

نداشتن هدف برای بازاریابی محتوایی یکی از 10 عامل شکست بازاریابی محتوا است.

در صورتی که هدف شما موفقیت در بازاریابی محتوایی است بایستی اهداف مشخصی را برای دستیابی به آن موفقیت داشته باشید.

براساس گزارش موسسات بازاریابی محتوایی، کسب و کارها به صورت میانگین 28 درصد از بودجه بازاریابی خود را در به بخش بازاریابی محتوایی اختصاص می‌دهند.

در حالی که نمی‌دانند در به دنبال چه فاکتورهایی هستند و شیوه رسیدن به آن چگونه است؛ در این صورت بخش قابل قبولی از بودجه شما از دست خواهد رفت.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.