10 مزیت بازاریابی بین‌المللی

مزیت بازاریابی بین‌المللی

10 مزیت بازاریابی بین‌المللی به صورت مستمر با روش‌های مختلف بر روی مشتریان تاثیر می‌گذارد. در حالی که در ایران بازاریابی بین‌المللی اهمیت چندانی ندارد و هنوز ضرورت آن احساس نمی‌شود.

مقامات دولتی تاکید زیادی بر روی ویژگی‌های منفی کسب و کارها می‌کنند در حالی که بیشتر اتهامات آن‌ها واقعی نیست. در حقیقت بازاریابی بین‌المللی یک شرکت باید تجارت خود را در خارج از مرزهای کشورش توسعه و افزایش دهد.

مهم‌ترین مزیت بازاریابی بین‌المللی

مهم‌ترین مزیت بازاریابی بین‌المللی اعم از:

  1. ایجاد تعادل در قیمت
  2. تامین ارز خارجی کشورها
  3. افزایش رشد و پیشرفت صنعتی
  4. ایجاد تعادل فرهنگی
  5. استفاده بهینه از تولیدات اضافی
  6. افزایش استانداردهای زندگی
  7. ایجاد همکاری بین‌المللی و صلح جهانی
  8. استفاده درست و منطقی از منابع
  9. تامین هزینه‌های تطبیقی
  10. ماندگاری و پیشرفت

در ادامه هر یک از موارد فوق را بررسی خواهیم کرد.

1. ایجاد تعادل در قیمت

یکی از 10 مزیت بازاریابی بین‌المللی، تعادل در قیمت است. با انجام دادن صادرات می‌توان سودآوری کرد. واردت به دلیل تشکیل ظرفیت بالقوه اقتصاد داخلی، برای کشورها سود زیادی به دنبال خواهد داشت. در صورتی که وارداتی نباشد شرکت‌های داخلی قیمت‌ها را نمی‌توانند متعادل کنند و هر شکلی که بخواهند قیمت‌ها را تعیین کنند. چنانچه که کالایی وارد نشود مصرف کنندگان باید هزینه بیشتری پرداخت کند که این موجب افزایش تورم خواهد شد و برای شرکت‌های داخلی سود زیادی به دنبال خواهد داشت. در نتیجه وجود بازاریابی بین‌المللی باعث تعادل قیمت‌ها خواهد شد.

2. تامین ارز خارجی کشورها

بازاریابی بین‌المللی ارز خارجی مورد نیاز به منظور واردات محصولاتی که به سرمایه یا تکنولوژی پیشرفته نیاز دارند را تامین می‌کند. واردات کالاهای مهم و اساسی از طریق ارز خارجی ایجاد شده توسط صادرات می‌توان حمایت مالی کرد.

3. افزایش رشد و پیشرفت صنعتی

در بازار بین‌المللی تقاضا برای محصولات جدید ایجاد می‌شود که این رشد اقتصادی صنعتی را به دنبال خواهد داشت. با توسعه و پیشرفت صنعتی کشورها توسط بازاریابی بین‌المللی در مسیر صحیح قرار می‌گیرد. به عنوان مثال با ایجاد فرصت‌های شغلی از منابع طبیعی و سایر منابع به طور کامل استفاده و بهینه می‌شود.

4. مزیت بازاریابی بین‌المللی،ایجاد تعادل فرهنگی

10 مزیت بازاریابی بین‌المللی، ایجاد تبادل فرهنگی و گسترش ارتباطات اجتماعی و فرهنگی بین کشورهای مختلف است. این تعادل همراه با محصولات، سلیقه روز یک کشور نسبت به کشور دیگر، گرایش‌ها می‌باشد و به این شکل ارتباط فرهنگی گسترش و توسعه خواهد یافت و منجر به ترکیب فرهنگی در سطح جهانی خواهد شد.

بازاریابی بین‌المللی

5. استفاده بهینه از تولیدات اضافی

محصولات اضافی تولید شده در یک کشور را می‌توان به سایر کشورهایی که به این نوع محصولات نیاز دارند صادر کرد. با این روش می‌توان ارز خارجی را بین کشورها رد و بدل کرد.

در نهایت مهم‌ترین مزیت بازاریابی بین‌المللی استفاده درست و صحیح از مازاد تولید داخلی، ارتقا کیفیت تولید، بالا بردن همکاری متقابل بین کشورها همچنین معرفی محصولات جدید است.

6. افزایش استانداردهای زندگی

یکی از 10 مزیت بازاریابی بین‌المللی، افزایش استانداردهای سطح زندگی برای افراد شرکت کننده در این بازار ایجاد می‌کند. محصولاتی که کشورها به علت محدودیت‌های جغرافیایی یاعدم منابع مورد نیاز نمی‌توانند تولید کنند توسط سایر کشورهای دیگر تولید و مبادله می‌کنند.

7. ایجاد همکاری بین‌المللی و صلح جهانی

از طریق بازاریابی بین‌المللی می‌توان تمامی ملت‌ها را با روابط تجاری ایجاد شده به یکدیگر نزدیک کرد با ایجاد این فرصت می‌توان تمامی اختلافات خود را با تفاهم نامه متقابل حل و فصل کرد. وجود این گونه ارتباطات می‌توان کشورها را تشویق به همکاری با یکدیگر کند. به این شکل که یک بستری ایجاد کند تا در آن کشورهای توسعه یافته به کشورهای درحال توسعه در حوزه‌هایی که ضعیف‌تر هستند کمک کند تا بتوانند اختلافات اقتصادی و صنعتی بین کشورها را برطرف کنند.

8. استفاده درست و منطقی از منابع

منابع به بهترین و منطقی‌ترین شکل ممکن در بازاریابی بین‌المللی استفاده می‌شوند. از تمامی کشورها دعوت خواهد شد تا مقدار زیادی بر نیازشان در کشور صادر کنند. به عنوان مثال نفت خام، مواد اولیه، ماشین آلات، خدمات و مواد مصرفی.

9. تامین هزینه‌های تطبیقی

تامین هزینه‌های تطبیقی مزیت بازاریابی بین‌المللی است که با تقسیم کار و تخصص در سطح بین‌المللی صورت می‌گیرد. در نهایت مزیت‌های هزینه‌های تطبیقی برای تمامی کشورهای عضو توسط این بازار تامین می‌گردد.

10. ماندگاری و پیشرفت از مزیت‌های بازاریابی بین‌المللی

کسب و کارها برای ماندگار شدن در این عرصه رقابتی نیاز به رشد و ترقی دارند. هنگامی که شرکت‌های خارجی به بازار داخلی ورد پیدا می‌کنند، رشد بین‌المللی اهمیت زیادی پیدا می‌کند. صرفاً شرکت‌هایی پیشرفت خواهند کرد که از سهم و تجربه زیادی در بازار بین‌المللی برخوردار باشند.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.