20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق

20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق

20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق را در اینجا به شما معرفی می‌کنیم تا بتوانید فروش خود را افزایش دهید و به سود بیشتری دست پیدا کنید.

مهم‌ترین ویژگی یک ویزیتور موفق

  1. اخلاق کاری
  2. روحیه رهبری
  3. اعتماد به نفس
  4. رفتار دوستانه
  5. شوخ طبعی
  6. روحیه تیمی
  7. اشتیاق
  8. آموزش‌پذیری
  9. نظم و انضباط
  10. ذکاوت
  11. صداقت
  12. مسئولیت‌پذیری
  13. روحیه رقابتی
  14. انرژی
  15. بینش حرفه‌ای
  16. تجربه
  17. خوش‌بینی
  18. تعهد کاری
  19. بلوغ
  20. مشارکت

1. اخلاق کاری

یکی از ویژگی‌های شاخص ویزیتور موفق داشتن اخلاق کاری است که برای تمامی ویزیتورها به یک اندازه ضروری و لازم است. دنیا زیباتر از چیزی است که شاهد آن هستیم. با توجه به اینکه یک ویزیتور خوب کسی است که بتواند به هر شکلی محصول و خدمات خود را به فروش برساند؛ اما در واقع یک ویزیتور هنرمندی است که در راه رسیدن به اهداف حرفه‌ای خود دیگران را قربانی نکند و اخلاقیات را زیر پا نگذارد.

چنانچه که قصد دارد موفقیت شما ماندگار و پابرجا بماند باید اصول و نکات اخلاقی حرفه‌ای را کاملا رعایت کنید.

2. روحیه رهبری

برخی از افراد ماهیتا رئیس هستند. البته به این معنا نیست که نقش رئیس را بازی کنند بلکه بعضی از افراد این توانمندی را دارند که یک گروه، خانواده یا حتی یک جامعه را رهبری و هدایت کنند. در حالی که عده‌ای بیشتر تمایل دارند که از یک رهبر پیروی کنند. باید بدانید که شما جزء کدام دسته هستید؟ در صورتی که یک یا چند مورد از این شرایط را دارید شما می‌ توانید یک رهبر واقعی باشید:

  • الهام بخش گرفتن از دیگران
  • انگیزه و انرژی دادن به تیم خود
  • نظم و انضباط کافی
  • آینده نگر و با تدبیر هستید.
  • هم تیمی‌های خود را هدایت کنید.

3. اعتماد به نفس

اعتماد به نفس از دیگر ویژگی‌های شاخص ویزیتور موفق است. زمانی که شما اعتماد به نفس لازم را داشته باشید می‌توانید اعتماد و باور را به مخاطبین خود خود تزریق کنید.

اعتماد به نفس، 20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق

زمانی که مشتریان با یک ویزیتور بی‌اعتماد به نفس مواجه می‌شوند نسبت به محصولات و خدمات آن بی‌اعتماد می‌شوند، بنابراین بسیار مهم است که سعی کنید با اعتماد به نفس خودتان، اعتماد مشتریان را جلب کنید.

 

4. رفتار دوستانه

اگر افراد تیمتان از شما یک فرد مهربان یاد می‌کنند. برگ برنده در دستتان شما است. تا زمانی که طرف مقابل از شما خوشش نیاید علاقه‌ای ندارد با شما همکاری کند. شما با داشتن رفتار دوستانه چه در محل کار با تیم خود و چه در برقراری ارتباط با مشتری در دل مخاطب جا شوید و انعکاس رفتارتان را در آن‌ها مشاهده کنید.

5. روحیه تیمی، 20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق

یکی از 20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق، روحیه تیمی است که می‌توانید به خوبی با دیگران ارتباط برقرار کنید. هنگامی که بتوانید با تیم خود همکاری مطلوب و سودمندی داشته باشید هم ماندگار خواهید شد.

به گفته مایکل جردن: «یک بسکتبالیست با استعداد می‌تواند بازی را ببرد؛ اما قهرمانی تنها در گروه کار تیمی و ذکاوت همه اعضاست.»

6. اشتیاق

تصور کنید که زمانی که در فروشگاه خود مشغول گوش دادن به آهنگ هستید و با آن هم همخوانی می‌کنید، یک نفر که هیچ شباهتی به ویزیتوری ندارد با یک چمدان پر از وسایل می‌آید و شما را ویزیت می‌کند؛ اما او هر چقدر هم که تلاش کند و بهترین برندها را هم داشته باشد تا زمانی که شوق و اشتیاقی در کلام و رفتار او دیده نشود در شما ایجاد انگیزه نمی‌کند که حتی کاتالوگ را ورق بزنید چه برسد از آن خرید کنید.

7. آموزش‌پذیری، 20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق

دانش برابر با ثروت است. اگر تمایل دارید که یک ویزیتور موفق باشید. بهتر است با آغوش باز آموزش مشتریان، کارفرمایان و سایر همکاران خود را دریافت کنید. باید بدانید که هیچ کس کامل نیست و شما نیز از این قاعده مستثناً نیستید به همین دلیل می‌توانید به نفع خود و حرفه‌تان آموزش دریافت کنید.

8. شوخ طبعی

در صورتی که شما استعداد ذاتی در خنداندن و شاد کردن دیگران داشته باشید باید بدانید که 0-2 از سایر ویزیتورها جلو هستید. معمولا مردم تمایل دارند سرگرم شوند و بخندند. فرض کنید که مشتری در ازای پولی مشخص، محصول یا خدماتی را از شما خریداری می‌کند تا پایان ساعت کاری لبخند به لب دارد. این کار دو نتیجه به دنبال خواهد داشت:

شوخ طبعی، 20 ویژگی شاخص ویزیتوری موفق

  • هر دو به هدف حرفه‌ای خود که همان خرید و فروش است دست پیدا کرده‌اند.
  • در ذهن او ثبت خواهد شد؛ به همین دلیل می‌ توانید منتظر تماس‌های بعدی او باشید.

9. نظم و انضباط

یکی از 20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق، نظم و انضباط است. تصور کنید که شرکت شما یک محصول ویژه دارد که برای نخستین بار به بازار ارائه شده است و شما مسئولیت پرزنت آن را دارد. در صورتی که به هر دلیلی تمایل نداشته باشید که در زمان مشخص به میزان کافی محصول را پرزنت کنید و به فروش برسانید، تبدیل به یک مهره سوخته خواهید شد؛ زیرا اگر شما نتوانید قطعا ویزیتورهای دیگری خواهند بود که از عهده این کار به خوبی برآیند.

10. ذکاوت

در حقیقت یک ویزیتور با ذکاوت فردی است که به مشتری خود القا می‌کند که برای حرف‌های او ارزش و اهمیت قائل شوند. اگر تمایل دارید که یک ویزیتور برتر باشید سعی کنید که هیچ کاری را بدون فکر انجام ندهید. فراموش نکنید که هر مشتری با مشتری دیگر متفاوت است. هر فرایند ویزیت نیز با فرایند بعدی و قبلی خود متفاوت است به همین علت می‌بایستی با هوش و ذکاوت لازم از ترفندهایی استفاده کنید که مختص مشتریان و محصولات مورد نظر شما باشند. قطعا شما نمی‌توانید یک نسخه برای تمامی مشتریان و کسب کارها ویزیت کنید.

11. صداقت، 20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق

نکته بسیار مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که بدانید یک ویزیتور خوب کسی نیست که به هر شکلی بدون احساس همدلی و هم‌شناسی با مشتریان تنها قصد فروش داشته باشد. تا مادامی که در مذاکره و روابط مختلف شغلی بر پایه صداقت و اعتماد پیش بروید هر دو طرف رضایت کاملی خواهند داشت.

12. مسئولیت‌پذیری

مسئولیت‌پذیری بیشترین سود را برای شخص شما خواهد داشت؛ زیرا که هر چه مسئولیت پذیرتر باشید مشتریان بیشتری را می‌توانید به سمت خود جذب کنید.

13. روحیه رقابتی

یکی از 20 ویزگی شاخص ویزیتور موفق داشتن روجیه رقابتی است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید کار و تجارت مانند ورزش کردن مستلزم رقابت است. این رقابت باید رقابتی سالم باشد. اگر تصور می‌کنید که به هر شکلی حتی با از میدان به در کردن رقبا می‌توانید به خود غره شوید و به موفقیت برسید توصیه می‌کنم که حتما در دیدگاه و نگرش خود تجدید نظر کنید.

14. انرژی، 20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق

یک ویزیتور با انرژی زمانی که به مشتری خود انرژی می‌دهد به همان میزان هم از او انرژی دریافت می‌کند. باور داشته باشید که هنگامی که شما با انرژی کافی محصولات و خدمات خود را به سایرین پیشنهاد می‌دهید در او انگیزه ایجاد می‌شود که به قفسه‌ای که ماه هاست محصولی از آن نفروخته است نگاهی بیندازد و با محصولات شما آن قفسه را پر کند.

15. بینش حرفه‌ای

چشم‌انداز حرفه‌ای شما چیست؟ آیا به آینده شغلی خود فکر می‌کنید؟ ممکن است زمانی که در مورد اهداف و آرزوهای شغلی و حرفه‌ای خود با برخی از افراد صحبت می‌کنید شما را به تمسخر بگیرند اما جالب است بدانید که نگرش حرفه‌ای یکی از شروط موفقیت در هر نوع تجارتی از جمله ویزیتوری است. اگر تازه این کار را شروع کرده‌اید از خودتان این سوال را بپرسید که 5 سال آینده زندگی و حرفه من در چه شرایطی خواهد بود؟

16. تجربه، 20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق

تجربه مادر موفقیت است. ویزیتورهای با تجربه و ماهر با قرار گرفتن در موفقیت‌های ویزیت مختلف کوله باری از تجربه به همراه دارند. ممکن است شما به صورت مداوم در ورکشاپ‌ها و وبینارهای مختلف ویزیتوری شرکت کرده باشید؛ اما شرط اصلی برای موفقیت کسب کردن تجربه عینی است. انتظار نداشته باشید که در اولین جلسه ویزیت محصولات به تجربه و نتیجه موفقیت این عرصه دست پیدا کنید.

17. مشارکت

تلاش کنید که تا جایی که ممکن است مذاکره خوبی با مشتریان خود برقرار کنید. ضمن اینکه شما باید یک شنونده خوبی باشید لازم است که به خوبی به سوالات مشتریان خود پاسخ دهید.

مشارکت، 20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق

در بیشتر موارد به دلیل وظایفی که بر دوش خود دارید بدون آنکه مشتری صحبتی داشته باشد بتوانید منظور آن را متوجه شوید و بهترین مطالب و توضیحات لازم مربوط را در اختیار او قرار دهید.

18. خوش‌بینی

خوش‌بینی همراه با واقع‌گرایی و تلاش مداوم و برنامه‌ریزی‌شده زندگی شما را متحول خواهد کرد. یک لظحه این فکر کنید که زمانی که رقیب شما در منزل نشسته و بدترین شرایط شغلی را برای خود تصور می‌کند شما خوشحال به صورت مستمر لیستی از سفارشات مشتریان مختلف را دریافت می‌کنید.

19. تعهد کاری

هیچ کدام از ویژگی‌های فوق بدون داشتن تعهد کاری تحقق نمی‌یابد. شما نمی‌توانید بدون این که اولین شرط حرفه‌ای یعنی تعهد کاری را داشته باشید به سایرین انگیزه و انرژی دهید. مقاوم رهبری به این معنا نیست که تنها پشت میز نشسته و نقش عملی در پرزنت محصولات نداشته باشد. تا زمانی که تعهد بر دوش شما نباشد ضرورتی ندارد که مسئولیت پذیر، منضبط، پاسخگو و آینده نگر باشید.

در حقیقت این تعهدی است که به دلیل داشتن وجدان کاری بر روی دوش شما سنگینی می‌کند و تا زمانی که از آن برخودار نباشید هیچ پیشرفتی در حرفه خود نخواهید داشت.

20. بلوغ، 20 ویژگی شاخص ویزیتور موفق

اگر توانایی مواجه شدن با روزهای سخت را ندارید؛ ویزیتوری شغل بسیار مناسبی برای شما نیست. این حرفه نیاز به یک بلوغ استراتژیک دارد. هنگامی که بتوانید خود را برای شرایط حرفه‌ای سخت و دشوار آماده کنید می‌توانید بهترین راهکار را مطابق با شرایط انتخاب خود اعمال کنید و به خودتان افتخار کنید. تنها در چنین شرایطی است که شما می‌توانید ویژگی بلوغ حرفه‌ای را با افتخار به همراه داشته باشید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.