7 ترفند برای کاهش هزینه در بازاریابی آنلاین

کاهش هزینه در بازاریابی آنلاین

کلید واژه کانونی: 7 ترفند کاهش هزینه در بازاریابی آنلاین
توضیحات متا: بازاریابی آنلاین یکی از ظرفیت‌های مهم در جهت مدیریت کسب و کار است. با توجه به این موضوع بسیاری از شرکت‌ها از زمان خود برای سود بیشتر استفاده نمی‌کنند. با این حال در بازاریابی آنلاین 7 ترفند برای کم کردن هزینه‌ها و افزایش سود بیشتر وجود دارد.
یکی از اهدافی که برای مشاغل، به خصوص کسب و کار‌های کوچک وجود دارد به دست آوردن تولید و همین طور فروش بیشتر است؛ اما با توجه به بودجه محدودی که در حوزه بازاریابی آنلاین به آن اختصاص می‌دهند؛ رسیدن به این مطلب ارزشمند را با سختی‌های زیادی رو به رو می‌کند.
بنابراین با چند روش ساده، هزینه‌هایی را که برای بازاریابی وجود دارد را می‌توان کاهش داد؛ البته 7 ترفند برای کاهش هزینه در بازاریابی آنلاین در نهایت منجر به تولید بیشتر نیز می‌شود.

قبل از این که در رابطه با ترفند‌های کم کردن هزینه در بازاریابی آنلاین مطالبی را بیان کنیم؛ ابتدا باید بدانیم که هزینه در بازاریابی آنلاین به چه شکل است.
در اصل برای برای افرادی که فعالیت خود را در حوزه کسب و کار به صورت اینترنتی آغاز می‌کنند؛ سوالات زیادی ذهن آن‌ها را درگیر می‌کند که در رابطه با هزینه‌های موجود در بازاریابی آنلاین است.
سوالاتی که در ذهن انسان مرور می‌شوند شامل:

  • هزینه سرور چقدر است؟
  • چه مقدار هزینه صرف ساخت قالب می‌شود؟

ابتدایی‌ترین اقدام برای کسب و کار اینترنتی، داشتن مهارت و فن لازم است. برای به دست آوردن مهارت و تخصص لازم در این زمینه باید بودجه‌ای را برای یادگیری در نظر داشت.
در اصل سرمایه گذاری که برای یادگیری مهارت و فن، برای کسب و کار اینترنتی انجام می‌شود بر روی خود فرد یا همان صاحب کسب و کار می‌باشد.
بنابراین بودجه‌ای که صرف این کار می‌شود یک سرمایه گذاری ایده آل است و نباید آن را زیرمجموعه‌ای از هزینه‌های موجود در بازاریابی آنلاین دانست.
هزینه اولیه برای ایجاد یک سایت و کسب و کار اینترنتی به شرح زیر می‌باشد:

  • دامنه
  • سرور

انواع وب سایت‌هایی که برای کسب و کار تولید می‌شوند نیز هزینه بر هستند که ساختار آن‌ها با یکدیگر متفاوت است و بودجه خاص به خود را دارند شامل:

  • وب سایت خبری
  • وب سایت آموزشی
  • فروشگاه اینترنتی
  • سایت شرکت

روند کاهش هزینه

روش‌هایی برای کم کردن هزینه در بازاریابی آنلاین

با توجه به هزینه‌هایی که در بالا به آن‌ها اشاره شد؛ باید نسبت به بالا بردن سود بیشتر اقدام کرد.
7 شیوه‌ای که برای کم کردن هزینه در بازاریابی آنلاین می‌توان از آن بهره‌مند شد شامل:

  1. آموزش بیشتر به جای تبلیغات
  2. تعهد در برابر تبلیغات
  3. بررسی داده‌ها
  4. پرهیز از غلط املایی و دستوری
  5. اتوماسیون بازاریابی
  6. مشتری مداری و حفظ آن
  7. ایجاد کمپین

1. آموزش بیشتر در کنار تعهد به تبلیغات

برای این که بتوان به فروش بیشتری دست یافت باید از تبلیغات بهره‌مند شد. بنابراین کنار گذاشتن تبلیغات برای کم کردن هزینه گزینه خوبی نیست.
در اصل در کنار تبلیغات باید از آموزش نیز بهره‌مند شد؛ برای ایجاد رضایت خاطر بیشتر برای مشتری باید این امکان را به او بدهید تا در مورد کالا و همین طور خدمات اطلاعات مفیدی را در دست داشته باشد. به دست آوردن اطلاعات کافی و جامع در آموزش نهفته است.
تبلیغات عنصر مهم سودآوری می‌باشد؛ به شرط این که به آن پایبند بود. برخی از افراد که کسب و کار‌های خود را به صورت اینترنتی شروع کرده‌اند تمایل زیادی به ایجاد تغییر در تبلیغاتی که ارائه داده‌اند هستند.
البته تغییراتی که بر روی تبلیغات انجام می‌شود اگر در راستای جذب مشتری باشد و در جهت به دست آوردن سود بیشتر، در کسب و کار آنلاین باشد؛ ایرادی به انجام دادن آن نیست.

2. بررسی داده در بازاریابی آنلاین

ملاک و داده‌هایی که برای کسب و کار ارائه شده است باید مورد ارزیابی قرار داده شوند.
برای ایجاد یک تشخیص درست از مشتریان و همین طور رسیدن به تقاضای مشتری، بررسی ملاک و داده‌ها بسیار کمک کننده هستند؛ البته داده‌های هر کسب و کار متفاوت است.

3. جلوگیری از بروز غلط املایی در بازاریابی آنلاین

غلط املایی و دستوری در کسب و کار اینترنتی فاجعه است؛ زمانی که در بازاریابی آنلاین، تبلیغات شکل می‌گیرد؛ باید از بروز هر گونه غلط املایی و یا دستوری جلوگیری کرد.
اگر زمان زیادی برای ویرایش به وجود می‌آید؛ جای نگرانی نیست؛ زیرا از بین بردن بازتاب منفی توسط مشتریان در رابطه مواجه شدن با غلط املایی را کاهش می‌دهد.
غلط املایی و دستوری ریزش شدیدی از کاربران و همین طور مشتریان را به همراه دارد.

برآورد هزینه

4. اتوماسیون بازاریابی آنلاین

برای ایجاد یک پیوند قدرتمند بین کالا و کسب و کار و همین طور مشتری، اتوماسیون بازاریابی آنلاین بسیار کمک کننده است و باعث افزایش سودآوری در کسب و کار مورد نظر می‌شود.
اتوماسیون بازاریابی آنلاین در اصل دسته بندی علایق و نیاز‌های مشتریان و همین طور بهره‌مندی از واکنش آن‌ها نسبت به محصول است.
برای رسیدن به این مهم، می‌توان از نرم افزار‌هایی در این جهت استفاده کرد؛ که با کمک آن پیغام‌هایی را به صورت اختصاصی برای مشتری ایجاد کرد.
عمومیت نداشتن پیغام‌هایی که برای مشتری ارسال می‌شود؛ از ویژگی بارز اتوماسیون بازاریابی آنلاین است.
البته با بررسی بیشتر بر روی اتوماسیون بازاریابی، بُعد دیگری از کسب و کار در بازاریابی آنلاین به وجود می‌آید که شامل:

  • تولید محتوا
  • بهینه سازی
  • نرخ تبدیل
  • ایمیل مارکتینگ

5. تمرکز بیشتر بر روی مشتری

هنگامی که به مشتری دسترسی پیدا می‌کنید؛ زمان آن رسیده است که مشتری را برای خود نگه دارید.
رمز پایداری مشتری، گذاشتن زمان برای ایجاد ارتباط و رفاه بیشتر برای مشتری است.

6. شناسایی بهتر با ایجاد کمپین در بازاریابی آنلاین

در بازاریابی آنلاین کمپین یکی از روش‌هایی است که برای فروش بیشتر و نشان دادن بهتر کسب و کار به مشتریان است.

7. ایجاد کمپین

در ساختار کمپین نیاز و هدف دو فاکتوری هستند که در کنار هم قرار داده می‌شوند.
ساختار کمپین، به زمانی که یک نیاز با هدفمندی بالا برطرف می‌شود و تا هنگامی که هدف و غایت نهایی انجام نشود این کمپین ادامه خواهد داشت.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.