9 استراتژی بازاریابی اپلیکیشن

بازاریابی اپلیکیشن

کلیدواژه کانونی: 9 استراتژی بازاریابی اپلیکیشن

توضیحات متا: 9 استراتژی بازاریابی اپلیکیشن به شما کمک می‌کند تا کاربران بیشتری آپی که شما طراحی کرده‌اید را دانلود کنند. شما از طریق بازاریابی اپلیکیشن می‌توانید به آپ خود را به افراد بیشتری معرفی کنید تا آن را بشناسند. ممکن است ساخت یک اپلیکیشن موبایل مدت‌ها طول بکشد به همین خاطر لازم است که از یک استراتژی منظم و حرفه‌ای استفاده کنید تا بتوانید اپلیکیشن خود را به خوبی در معرفی کنید. در صورتی که شما برنامه‌نویسی موبایل را انجام داده باشید و یک طراحی جذاب و منحصربه‌فرد انجام داده باشید؛ اما تا زمانی که برای بازاریابی اپلیکیشن خود اقدام نکنید هیچکس اپلیکیشن شما را نمی‌شناسد که آن را دانلود کند. بازاریابی اپلیکیشن به اندازه برنامه‌نویسی موبایل، گرافیک و طراحی آن بسیار مهم است. در صورتی که به طور صحیح انجام نشود آپ شما دیده نخواهد شد و فروشی نخواهید داشت.

البته بازاریابی اپلیکیشن بستگی به تجزیه‌وتحلیل و پیاده‌سازی روش‌های مختلفی دارد که در این گفتار قصد داریم تا شما را با 9 روش بازاریابی اپلیکیشن آشنا کنیم.

1. شناسایی مخاطب

اولین روش بازاریابی اپلیکیشن، شناسایی مخاطب است. پیش از ساخت اپلیکیشن و برنامه‌نویسی اندروید و آی او اس می‌دانستید که این آپ قرار است توسط کدام گروه سنی دانلود شود. پس از همان ابتدا اپلیکیشن را متناسب با مخاطب خود طراحی کرده‌اید و امکاناتی که مخاطب به آن نیاز دارد را در نظر گرفته‌اید.

اکنون برای بازاریابی اپلیکیشن بایستی مخاطب ایده آل خود را کاملا بشناسید. ببینید که کجاها حضور دارد و چگونه می‌توانید به آن دسترسی پیدا کنید؟ چگونه می‌توانید مزایا و قابلیت‌های اپلیکیشن خود را آن معرفی کنید و او را قانع کنید که تا اپلیکیشن شما را خریداری کند.

چنانچه که گروه سنی، علایق، عادت‌های مخاطب خود را بدانید بهتر می‌توانید اپلیکیشن‌تان را به آن معرفی کنید. همچنین مخاطب شما هم بهتر می‌تواند مزیت‌ها و امکاناتی که برای آپتان در نظر گرفته‌اید را درک کند.

2. تحقیق درباره رقبای خود

یکی از روش‌های بازاریابی اپلیکیشن، شناسایی رقبا است که شما با رصد کردن آپ‌های رقبا دیگر اشتباهات و خطاهای آن‌ها را تکرار نخواهید کرد. همچنین متوجه خواهید شد که آن‌ها چه امکاناتی را به اپلیکیشن اضافه کرده‌اند. این کار به شما کمک می‌کند که بتوانید هرچه بهتر و قدرتمندتر برنامه‌نویسی موبایل و اپلیکیشن را انجام دهید.

شما می‌توانید از تجربیات و اپلیکیشن‌های دیگری که سایر رقبا ساخته‌اند یاد بگیرید و تلاش کنید که چیز بهتری خلق کنید؛ بنابراین برای بازاریابی اپلیکیشن نیاز دارید که شناخت خود را نسبت به رقبا افزایش دهید.

بازاریابی اپلیکیشن

اگر شناخت کافی در مورد رقبای خود داشته باشید متوجه خواهید شد که علت شکست خوردن برخی از رقبایتان چه بوده است و شما می‌توانید دلایل شکست آن‌ها را در بازاریابی خود جستجو کنید و بعد از پیدا کردن آن در صدد رفع آن برآیید.

3. توجه به تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی یکی از استراتژی‌های بازاریابی اپلیکیشن است. شما برای این کار نیاز با پلتفرم‌هایی که خدمات تبلیغات کلیکی انجام می‌دهند، همکاری کنید. منظور این است که شما به این پلتفرم‌ها تبلیغ می‌دهید سپس آن‌ها تبلیغات شما را در اپلیکیشن‌ها، بازی‌ها و سایر وبسایت‌های دیگر نمایش می‌دهند. به ازای هر کلیکی که بر روی بنر انجام می‌دهید هزینه ناچیزی از شما دریافت می‌شود. در صورتی که این نوع تبلیغات هدفمند باشند شما به سرعت می‌توانید در کوتاه مدت مخاطبان زیادی را جذب کنید.

ممکن است این حرف تا حدودی ناامیدکننده باشد؛ اما واقعیتی که وجود دارد این است که بازاریابی اپلیکیشن بدون سرمایه بسیار دشوار و وقت‌گیر است؛ زیرا بدون صرف هزینه نمی‌توان کار خاصی انجام داد. برای بازاریابی و تبلیغات باید یک بودجه جداگانه در نظر بگیرید و از استراتژی‌های جذاب‌تر و کاربردی‌تری برای جذب مخاطب استفاده کنید.

4. زودتر شروع کنید

مهم‌ترین نکته و بزرگ‌ترین اشتباهی این است که منتظر بمانید که تمام برنامه‌نویسی Ios و برنامه‌نویسی اندروید انجام شود و بعد از اتمام پروژه و ساخت اپلیکیشن تازه شروع به بازاریابی کنید.

از آنجایی که بازاریابی اپلیکیشن یک زمان و تایم خواب دارد. هنگامی که شما بازاریابی را شروع می‌کنید معمولا زمان زیادی صرف می‌شود تا ایده‌های شما معرفی شود. حال شروع زودتر به این معنا است که شما برای آپ خود یک تیزر اولیه بسازید تا مخاطب را درگیر کنید و احساسات آن را برانگیزید این تیزر می‌تواند ویدیوهای کوتاه تبلیغاتی برای آگاه‌سازی مخاطب و ایجاد کشش، نظرسنجی از مخاطبان، آگاهی‌رسانی در رسانه‌های اجتماعی و سایر روش‌های دیگر تنها یک هدف اصلی را دنبال می‌کنند و آن هم ایجاد علاقه و شناخته اولیه در مخاطبان برای قدرتمند کردن ادامه تلاش‌های بازاریابی در مراحل بعدی است.

5. بهینه‌ساز صفحه دانلود نرم‌افزار

در اپلیکیشن‌های اندرویدی که توسط برنامه‌نویسی اندرویدی نوشته می‌شود با استفاده از گوگل پلی که برای انواع اپلیکیشن‌ها استفاده می‌شود و به صورت پیش فرض بر روی تمامی تلفن‌های اندرویدی نصب می‌شود. پلتفرم‌های داخلی برای اندروید و آیفون هم هستند که برای جذب مخاطبان بیشتر بر روی این پلتفرم‌ها اپلیکیشن‌هایی طراحی می‌کنند.

در هر کدام از نرم‌افزارها صفحه دانلود باید به صورت کامل بهینه شود. این صفحه مشابه به ویترین اپلیکیشن است. مطابق با سلیقه و خواست کاربران خود باید طراحی شود و اینکه بدانید که چه چیزی‌هایی برای آن‌ها مهم هستند ببینند و قانع شوند و بر روی دکمه نصب کلیک کنند.

در صورتی که بتوانید به صورت خلاقانه عمل کنید می‌توانید صفحه اپلیکیشن خود را به شکلی بهینه کنید که از دیگر آپ رقبای خود بهتر و قدرتمندتر عمل کنند و عکس‌ها و محتوا، متن، لوگو، اسم اپلیکیشن و اسکرین‌شات‌هایی که توسط اپلیکیشن شما نشان داده می‌شوند به صورت مستقیم بر روی ذهنیت مخاطبان شما تأثیر می‌گذارند.

6. استفاده از اینفلوئنسرها

منظور از اینفلوئنسرها افرادی هستند که بر روی فالورها و تعدادی که آن‌ها را دنبال می‌کنند اثر می‌گذارند که قدرت نفوذپذیری بالایی روی آن‌ها دارند. برای انجام تبلیغات اپلیکیشنی مانند Uber از افراد معروف و محبوب استفاده می‌کنند که بسیار موثر و اثرگذار است.

اما به این معنا نیست که برای استفاده از اینفلوئنسرها بایستی حتما شما از یک بازیکن معروف یا بازیگر استفاده کنید تا با شما همکاری کند. در حالی که اینفلوئنسرها می‌توانند یک تعداد قابل‌توجهی فالوور داشته باشند.

بازاریابی اپلیکیشن

البته این مسئله بستگی به هزینه‌ای دارد که شما برای تبلیغات در نظر گرفته‌اید شما می‌توانید از اینفلوئنسر هایی که در حوزه کاری شما فعالیت می‌کنند استفاده کنید. اینفلوئنسر هایی که در اینستاگرام، توییتر یا سایر رسانه‌های دیگر وجود دارند تقریباً فالورهای قابل‌توجهی دارند و می‌توان گفت که دنبال کنندگان آن‌ها مخاطبانی هستند که شما توقع دارید که اپلیکیشن‌های شما را دانلود کنند. شما می‌توانید با یک تکنیک صحیح آن‌ها را جذب کنید.

7. بهینه‌سازی یا سئو

یکی از استراتژی‌های بازاریابی اپلیکیشن سئو است که نباید از آن غافل شوید. موتورهای جستجو به ویژه گوگل ابزارهای مختلفی دارد که تمامی ما برای رفع مشکلات روزمره، دانلود اپلیکیشن و جستجوی سؤالات خود از آن کمک می‌گیریم.

در حقیقت سئو به ما کمک می‌کند که نتایج جستجو گوگل برای کلمات مرتبط با اپلیکیشن‌تان رتبه خوبی به دست آورید. به عنوان مثال در صورتی که شما یک اپلیکیشن بازی منتشر کرده‌اید خودتان را در کلیدواژه بهترین اپلیکیشن بازی به رتبه‌های برتر برسانید تا هر بار که کاربران این کلمه را در موتور جستجوی گوگل سرچ می‌کنند شما را پیدا کنند و بتوانند اپلیکیشن شما را مشاهده کنند.

8. آماده کردن ابزارهای مطبوعاتی و تبلیغاتی خود

پیش از اینکه بازاریابی را شروع کنید باید ابزارهای مورد نیاز را آماده کنید. ابزارهایی که برای انتشار در خبرگذاری‌ها نیاز دارید شامل:

  • طرح‌های گرافیکی برای تبلیغات
  • فیلم‌ها و ویدیوها
  • متن رپورتاژها برای انتشار خبرگذاری‌ها
  • تولید محتوای مورد نظر برای رسانه‌های اجتماعی و غیره
  • پست وبلاگی معرفی آپ

آشنایی و پیدا کردن اینفلوئنسرهای مرتبط با موقعیت‌هایی که مخاطبان شما حضور دارند.

یکی از استراتژی‌های بازاریابی اپلیکیشن، آماده‌سازی ابزارهای مطبوعاتی و تبلیغاتی است با هدف اضافه کردن قدرت مطبوعاتی و تبلیغاتی. در صورتی که شما بتوانید به صورت کامل و دقیق پوشش رسانه‌ای داشته باشید باعث می‌شود که افراد زیادی به اپلیکیشن شما علاقه‌مند شوند. درصورتی که ایده خلاقانه تبلیغات و مارکتینگ داشته باشید می‌توانید خودتان را بهتر و جذاب‌تر معرفی کنید و در رسانه‌های اجتماعی دیده شوید. به این نوع استراتژی بازاریابی اصطلاحاً، بازاریابی ویروسی یا وایرال مارکتینگ گفته می‌شود.

9. مانیتور کردن نتایج

زمانی که اپلیکیش‌تان به بازار ارائه‌شده است و تبلیغات بازاریابی را انجام داده‌اید و موفق شده‌اید که مخاطبانی را به سمت خود جذب کنید یعنی تا نسبتاً موفق ظاهر شده‌اید؛ اما این تازه اول کار است. بازاریابی یک فعالیت دنباله‌دار و مداوم است که باید به صورت پیوسته و منظم فعالیت‌های خود را مانیتور کنید تا به نتایج مورد نظر دست پیدا کنید و مشاهده کنید که کدام فعالیت شما نتیجه‌بخش است و کدام یک را باید حذف کنید.

با دقت و توجه می‌توانید متوجه شوید که مردم چگونه از اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کنند. دیدگاه‌های آن‌ها را دریافت کنید. تعداد دانلود دانلودها را بررسی کنید. میانگین عمر مخاطبان اپلیکیشن را بر روی تلفن همراه دارند فقط چند روز است. تمامی این اطلاعات باید به طور صحیح مانیتور شوند و بر روی کاغذ پیاده شوند تا وقتی شما نتوانید چیزی را اندازه‌گیری کنید نمی‌توانید آن را بهینه کنید به همین دلیل بایستی معیارهایی را که نیاز دارید اندازه بگیرید و سعی کنید تا آن‌ها را بهتر کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.