7 نکته مهم برای بروز نگهداشتن بازاریابی محتوا
7 نکته مهم برای بروز نگهداشتن بازاریابی محتوا به شما کمک میکند تا بتوانید کسب و کار خود را گسترش و توسعه دهید.
عوامل مهم برای بروز نگهداشتن بازاریابی محتوا
- ایجاد تقویم محتوایی
- مشخص کردن زمان تحویل پروژه
- اولویتبندی کارها
- مستندسازی استراتژی محتوا
- قرار دادن مسئولیتها در ابزارهای مدیریت پروژه
- برون سپاری بعضی از فعالیتها
1. ایجاد تقویم محتوایی
یکی از 7 نکته مهم برای بروز نگهداشتن بازاریابی محتوا، ایجاد تقویم محتوایی است. مسلماً مدیریت کردن همزمان چندین پروژه بدون تقویم محتوای مشخص، منظم و دقیق امکان پذیر نخواهد بود.
در واقع اینجا هست که ایجاد یک تقویم محتوایی هوشمندانه و دقیق میتوانید بسیار مهم تلقی شود. با کمک این تقویمها میتوانید به خوبی بر روی همه فعالیتهای ریز و درشت تسلط پیدا کنید، سپس یک برنامهریزی منظم و پیوسته داشته باشید.
در واقع تقویم محتوایی، به تقویمی گفته میشود که با کمک آن میتوانید تمامی اعضای تیم میتوانند در زمان مشخص و دقیق تولید محتوا و بارگذاری آن را انجام دهند تا مشکلی به وجود نیاید.
این تقویم محتوایی معمولا برای محتوای وبسایتها، شبکههای اجتماعی و سایر فعالیتهایی که در زمینه دیجیتال مارکتینگ انجام میشود صورت میگیرد. یک تقویم محتوایی موثر میتواند فواید زیادی برای شما به همراه داشته باشد از قبیل:
- امکان تولید محتوای منظم و مستمر
- امکان بررسی بایدها و نبایدها
- ایجاد یک دید کلی از استراتژی محتوا
- امکان برنامه ریزی بلند مدت برای تولید محتوا
- صرفه جویی در زمان و سهولت در مراحل تولید محتوا
2. مشخص کردن زمان تحویل پروژه
مشخص کردن زمان تحویل پژوه یکی از 7 نکته مهم برای بروز نگهداشتن بازاریابی محتوا است. برای به اتمام رسیدن یک پروژه تنها کافی است به زمان دقیق تحویل آن را توجه کنید تا بتوانید در یک زمان مشخص تمامی آنچه را که باید بر روی پروژه انجام دهید را پیاده کنید.
3. اولویتبندی کارها
یکی از مهمترین و اثربخشترین روشهای پیش رو برای بروز نگهداشتن استراتژی بازاریابی محتوا اولویتبندی کارها است. بهتر است شما هر آنچه که برای انجام پروژه نیاز دارید را اولویت بندی کنید، سپس بر اساس آن انجام دهید. اولویت بندی تمامی فعالیتها موجب افزایش ROI خواهد شد. در نهایت تاثیرات مستقیمی بر روی موفقیت شما خواهد داشت.
لازم است برای فعالیت های خود اولویتبندی دقیقی داشته باشید. نیازی نیست که از هر ترفند بازاریابی جدید استفاده کنید. چنانچه که مایل به استفاده از روشهای جدید بودید بعد از نتیجه گیری از فعالیتهای قبلی از روشهای جدید استفاده کنید و بازخوردهایی که دریافت میکنید یادداشتبرداری کنید.
4. مستندسازی استراتژی محتوا
یکی از 7 نکته مهم برای بروز نگهداشتن بازاریابی محتوا مستندسازی استراتژی محتوا است. تفکر در خصوص موضوعات و مسائلی مانند: شناخت پرسونای مخاطب، ایدهپردازی برای تولید محتوا، ایجاد تقویم محتوایی و انتخاب عنوان جذاب برای محتوا ممکن است ساده باشد؛ اما در عمل چندان هم راحت نیست.
ممکن است شما به تمامی چیزهایی که نیاز دارید فکر کرده باشید؛ اما بدون مستندسازی در هیچ کدام از آنها نمیتوانید موفق شوید. به همین دلیل بایستی یک مکانی را برای مستندسازی استراتژی بازاریابی محتوا در نظر بگیرید تا افراد در سازمان بتوانند هر زمان که به آن نیاز داشتند از آن استفاده کنند.
برای شروع مستندسازی محتوا چیزی که لازم است تشریح استراتژی محتوا است که شامل:
- اهداف
- پرسونای مخاطب
- آنالیز محتوا
- انواع محتوا
- لحن و نوع محتوا
- ایدههای تولید محتوا
مستند سازی محتوا در یک فایل ورد یا اکسل به آسانی انجام میشود. برای اینکه بتوانید به راحتی در دسترس باشد. به نظر میرسد گوگل درایو گزینه مناسبی باشد.
5. قرار دادن مسئولیتها در ابزارهای مدیریت پروژه
چنانچه شما جزء یک گروه تک نفره هستید؛ بهتر است آنچه که باید انجام دهید را در یک دفترچه بنویسید. براساس آن مسئولیتهایتان را انجام دهید؛ اما در صورتی که عضو گروه چند نفره هستید. توصیه میشود که به هیچ وجه از دفترچه یا دیگر روشهای سنتی استفاده نکنید؛ به این دلیل که در پروژهها آن طور که بایستی پیش برود نخواهد رفت.
برای پیشگیری از بروز چنین اتفاقاتی به جد توصیه میشود که از نرم افزار مدیریت پروژه استفاده کنید. با کمک گرفتن از این نرم افزارها میتوانید تمامی مسئولیتها، اهداف و هر چیزی که برای به نتیجه رسیدن پژوه نیاز است به راحتی در دسترس اعضای گروه قرار گیرد و آنها را مدیریت نمود.
برای استفاده نمودن از نرم افزار مدیریت پروژه نیازی نیست هزینههای زیادی متحمل شوید. تنها با نرم افزارهای تحت وب مانند: تسکولو، تیم ورک، ترلو و غیره میتوانید بهرهمند شوید.
6. برون سپاری بعضی از فعالیتها
هر کدام از اعضای گروه با توجه به نوع مهارتی که دارند شاید به دلیل افزایش پروژهها نتوانند به تنهایی آنها را مدیریت کنند. به همین دلیل باید به فکر برون سپاری آنها باشید.
با توجه به اینکه برون سپاری بعضی از فعالیتهای کار سخت است؛ اما زمانی که بتوانید شرکت یا شخص معتمدی را پیدا کنید میتوانید با کمک گرفتن از برون سپاری و قدرت بازاریابی خود پروژههای بیشتری را دریافت کنید و درآمد خود را افزایش دهید.
برای اینکه برون سپاری شما از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد. خوب است در ابتدا تمامی توقعات و کیفیت مورد نظرتان را با شخص یا شرکت ثابتی در میان بگذارید تا به مشکل برخورد نکنید همچنین اعتبار شرکتتان خدشهدار نشود.
7. برگزاری جلسات منظم برای بررسی وضعیت پروژه
یکی از 7 نکته مهم برای بروز نگهداشتن بازاریابی محتوا، برگزاری جلسات منظم برای بررسی وضعیت پروژه است. در این جلسات با اعضای گروه خود در برابر مسئولیتها و وظایفشان پاسخگو باشید. همچنین گزارش کاری هر چقدر کوتاه از آنچه که انجام میدهید را ارائه نمایید.
لازم نیست که برای جلسات زمان زیادی را صرف کنید. هفتهای یک مرتبه به مدت یک ساعت کفایت میکند. در این گونه جلسات سعی شده است تا تمامی مشکلات و موانعی که ممکن است برای اعضای گروهتان برای انجام پروژه صورت گیرد پرهیز کنید و راهکارهایی به آن ارائه نمایید.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.