مس مارکتینگ و مزایا و معایب آن

مس مارکتینگ و مزایا و معایب آن

مس مارکتینگ و مزایا و معایب آن که تحت عنوان بازاریابی انبوه هم شناخته شده است براساس نیاز دسته جمعی افراد به یک محصول ایجاد می‌شود. برخی از افراد معتقد هستند که این نوع بازاریابی در حال حاضر منسوخ شده است در حالی که بیشتر افرادی که در حوزه بازاریابی فعالیت می‌کنند هنوز از آن استفاده می‌کنند؛ به این دلیل که هم اکنون بسیاری از روش‌های بازاریابی به صورت متمرکز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یکی از نکاتی که بسیار حائز اهمیت است و نبایستی از آن غافل شد این است که بازاریابی انبوه یا مس مارکتینگ هنوز در عصر حاضر مورد استفاده قرار می‌گیرد با آموختن تکنیک‌ها و روش‌های مربوط به آن می‌تواند در شرایطی موجب پیشرفت‌های شایانی در تجارت شما گردد.

مس مارکتینگ چیست؟

مس مارکتینگ بخشی از بازار است که حجم زیادی از نیازهای افراد را به خوبی تامین می‌کند؛ افرادی که بر رروی نیازهای عموم مردم تمرکز دارند به ویژگی‌هایی که منجر به تمایز آن‌ها از یکدیگر شود هیچ توجهی ندارند.

مس مارکتینگ چیست؟

به عنوان مثال: در صورتی که در زمینه بازاریابی انبوه فعالیت می‌کنید هیچ توجهی به این موضوع ندارد که مشتریان او چه رنگ پوستی دارند و یا اینکه از چه جنسیت و نژادی هستند.

مهم‌ترین و اساسی‌ترین ابزار در مس مارکتینگ اعم از: وسایل ارتباط جمعی از جمله: تلویزیون، روزنامه ها، رادیو، تلفن همراه و غیره.

مس مارکتینگ نمونه‌ای از بازار است که محصولات مورد نیاز آن‌ها ویژگی‌های به خصوصی ندارند. این مسئله موجب خواهد شد که محصول مورد نیاز شما به صورت گسترده تولید شود بدون در نظر داشتن اینکه این محصول به چه قشری می‌رسد وارد بازار می‌شود.

برای مثال: اگر شما تصور کنید که روغن تولید می‌کنید تا وقتی که شما روغن معمولی تولید می‌کنید تمامی افراد می‌ توانند از محصولات شما استفاده کنند از طریق ابزارهای ارتباط جمعی می‌توانید مخاطبان زیادی را به سمت خود جذب کنید.

البته نقطه مقابل بازاریابی گوشه‌ای است که به این شکل عمل می‌کند که به دنبال بخش محدودی از بازار می‌رود و مشتریان خود را در آن بخش جذب می‌کند.

مزایا و معایب مس مارکتینگ

نخستین و مهم‌ترین مزیت مس مارکتینگ ایجاد تولید محصول و توزیع آن در ابعاد مختلف به صورت گسترده است. در ضمن این بازاریابی به شما این امکان را می‌دهد که با میلیون‌ها مخاطب با استفاده از رسانه‌ها تحت تاثیر بگذارید. در این نوع بازاریابی شما نیاز به تبلیغات پیامکی یا بازاریابی تلفنی ندارید.

نکته بسیار حائز اهمیتی که وجود دارد این است که به خاطر داشته باشید که فعالیت‌های بازاریابی مربوط به محصولاتی که افزایش قیمت دارند. خوب است از طریق مس مارکتینگ انجام نشود؛ به این دلیل که احتمالا این کسب و کارها زمان خود را بر روی تلویزیون هدر نمی‌دهند.

نکته بسیار مهمی که در حوزه تبلیغات رسانه‌ای باید مد نظر قرار دهید چنانچه که تمایل دارید می‌بایستی از عهده هزینه‌های آن‌ها برآیید. از جهت دیگر به بخش فروش محصولات خود فکر کنید؛ زیرا که تبلیغات بدون فروش موجب می‌شود تا شما متضرر شوید.

مزایا و معایب مس مارکتینگ

از دیگر معایب مس مارکتینگ این است که شما نسبت به سایر شیوه‌های بازاریابی هزینه‌های زیادی را برای تبلیغات متحمل می‌شوید و همواره این احتمال وجود دارد که بازخورد کمتری بگیرید.

از مهم‌ترین و اساسی‌ترین دلایل این اتفاق گسترش شیوه‌های مختلف بازاریابی است که مخاطبان را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار می‌دهند. البته ناگفته نماند که استفاده از رسانه‌های ارتباط جمعی و تبلیغات مستقیم همانند گذشته تاثیرات قوی ندارد.

  • عدم ارتباط با مخاطب، مس مارکتینگ و مزایا

از دیگر معایب مس مارکتینگ نداشتن ارتباط با مخاطب است در این صورت شما نمی‌توانید از نظرات و دیدگاه‌های آن مطلع شوید. سپس راه‌های ارتباطی شما با مشتریان کاملا بسته خواهد شد و نمی‌توانید متوجه شوید که با تبلیغات چطور بر روی مشتریان تاثیر بگذارید.

این مسئله موجب خواهد شد تا شما در کمپین‌های بازاریابی تبلیغاتی در آینده دچار اشتباهات تکراری شوید و هزینه‌های زیادی را صرف تبلیغات کنید.

  • افزایش امکان شکست کمپین‌های تبلیغاتی، مس مارکتینگ و مزایا

مس مارکتینگ تنها یک راهکار وجود دارد و آن این است که در صورت بروز مشکل کل زحمات شما از بین خواهد رفت همچنین سرمایه‌ای که صرف تولید محصولات کرده‌اید نیز به هدر خواهد رفت.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید ویژگی‌های مس مارکتینگ چیست در ادامه به بررسی این موضوع می‌پردازیم.

ویژگی‌های مس مارکتینگ

مس مارکتینگ بازار هدف بسیاری از افراد جامعه است. مثلا برای شرکت‌های خدمات موبایل مثل: ایرانسل یا همراه اول تمامی افراد به عنوان بازار هدف معرفی می‌شوند.

ویژگی‌های مس مارکتینگ

اشخاصی که در حوزه بازاریابی انبوه مشغول فعالیت هستند به راحتی برای تبلیغ محصولات خود می‌توانند از ابزارهایی اعم از: تلویزیون، رادیو استفاده کنند. سپس برای پیشبرد اهداف بازاریابی خود نیازی به جلب توجه گروه خاصی ندارند و تنها با در اختیار داشتن پیام تبلیغاتی آن را به گوش عموم مردم می‌رسانند و از این طریق به اهداف خود رسیده اند.

افرادی که در حوزه بازاریابی گوشه‌ای قصد داشته باشند از رادیو، تلویزیون برای پخش پیام‌های تبلیغاتی خود استفاده کنند باید اعلام کنند برای چه بخشی از جامعه مفید است.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.