کدام مشاغل از تجارت الکترونیک استفاده نمی‌کنند؟

مشاغل

اهمیت تجارت الکترونیک در دنیای امروزی بسیار زیاد است. امروزه اینترنت به یکی از مهم‌ترین بخش‌های زندگی روزمره تبدیل شده است. کافی است نگاهی به اطراف خود بیندازید، آنگاه افرادی را مشاهده می‌کنید که با تلفن‌های هوشمند خود سرگرم هستند. همین مسئله باعث شده است تا مردم انتظار داشته باشند هر چیزی را که در پی آن هستند که در وبسایت‌های آنلاین بیابند. به همین دلیل بسیاری از مشاغل با آگاهی از این مسئله همواره در پی این هستند که با روش‌های جدید، به جذب مشتریان بالقوه کمک کنند. هر چند که این روش امروزه در میان بسیاری از مردم به خوبی درک شده است، با این حال صاحبان کسب و کار متعددی نیز وجود دارند که صاحب وبسایت‌های تجارت الکترونیک نیستند.
در حالی که مشاغل آنلاین امروزه و در سراسر جهان در حال رونق هستند، هنوز هم افرادی وجود دارند که ترجیح می‌دهند از تجارت الکترونیک استفاده نکنند. به نظر می‌رسد که هدف تجارت برای آن‌ها بر بستر آنلاین وجود ندارد.
عوامل و دلایل زیادی وجود دارد که آن‌ها بر اساس آن‌ها ترجیح می‌دهند که این روش را برای تجارت خود به کار نگیرند. اگرچه برخی از آن‌ها با دلایل قانع‌کننده‌ای که دارند، نیازی به وبسایت‌های تجارت الکترونیک ندارند، با این حال باور کنید یا نه، دنیا به سمتی می‌رود که هر شغلی به نوبه خود به نوعی از وبسایت نیاز خواهد داشت. حتی اگر این وبسایت‌ها بخشی از اطلاعات یک محصول را در اختیار مخاطب قرار دهد، این امر برای او مهم خواهد بود.
بسیاری از مشاغلی که ترجیح می‌دهند از تجارت الکترونیک در کسب و کار خود استفاده نکنند، در مقیاس کوچک هستند.
مطالعات نشان می‌دهد که برخی از مشاغل کوچک با استفاده از سیستم عامل‌های تجارت الکترونیک و یا داشتن وبسایت‌های خود نتوانسته‌اند به موفقیتی که انتظار داشته‌اند، دست یابند. از طرف دیگر 74% از مشاغل کوچک عنوان می‌کنند که نیازی به استفاده از سیستم عامل‌های تجارت الکترونیک ندارند. در اکثر موارد می‌توان گفت که تعدادی از عوامل کسب و کار، نقش مهمی را در تعیین اینکه آیا تجارت الکترونیک واقعا به سکوی پرتاب آن‌ها تبدیل خواهد شد و یا نه ایفا می‌کنند. به عنوان مثال مواردی مانند بازار و مخاطب هدف دو عامل تعیین‌کننده در این امر هستند. اکثر مشاغلی که در ابعاد کوچک وجود دارند، در یک مکان کوچک فعالیت خود را انجام می‌دهند، همین دلیلی است که مخاطب هدف آن‌ها نیز محدود باشد. در نتیجه آن‌ها تمایلی به دستیابی به مخاطبان گسترده‌تری از طریق تجارت الکترونیک احساس نمی‌کنند. این یکی از همان بهانه‌هایی است که در بازاریابی با آن مواجه خواهید شد.

کدام مشاغل از تجارت الکترونیک استفاده نمی‌کنند؟

در عوض آن‌ها برای تبلیغ محصولات خود به رسانه‌های معمولی بازاریابی مانند روش دهان به دهان و یا روش‌های طبقه بندی شده محلی وابسته هستند. بسیاری از آن‌ها عنوان می‌کنند که رضایت معدود مشتریانی که دارند برای آن‌ها کفایت می‌کند، زیرا بر این باورند که این مشتریان می‌توانند افراد بیشتری را با آن‌ها آشنا کنند، هر چند این روش درست است، اما کافی نیست.
این کار برای شروع می‌تواند مناسب باشد، به این دلیل که وقتی یک کارآفرین در مقیاس کوچک، مغازه‌ای را در یک محل باز می‌کند، باعث می‌شود تا کسانی که در آن اطراف زندگی می‌کنند و به صورت گذری از آن عبور می‌کنند، از او خرید کنند. با این حال برای ادامه کار و گسترش این روش کفایت نخواهد کرد.
مسئله دیگری که وجود دارد این است که اکثر مشاغل در مقیاس کوچک انبوهی از کالاها را در اختیار ندارند، به همین دلیل ممکن است نیازی به دستیابی به مخاطبان گسترده‌تری نداشته باشند. در اکثر موارد ممکن است محصولات آن‌ها بر اساس سلیقه‌ها و ترجیحات یک منطقه جغرافیای خاص باشد. در نتیجه احساس کنند که نیازی به بستر تجارت الکترونیک برای تبلیغ بیشتر ندارند.
یکی دیگر از موارد مهمی که باعث جلوگیری از تصمیم گیری مشاغل کوچک برای ورود به عرصه تجارت الکترونیک می‌شود، بودجه می‌باشد. در مورد مشاغل کوچک، بسیاری از آن‌ها ترجیح می‌دهند که یک فروشگاه کوچک داشته و به جای وبسایت آن را اداره کنند. آن‌ها عمدتا به مشتریان عادی خود وابسته هستند، کسانی که خرید حضوری را به فناوری و خرید آنلاین ترجیح می‌دهند. علاوه بر این یکی از مشکلات مشاغل در مقیاس کوچک این است که معاملات نقدی را به جای معاملات الکترونیکی ترجیح می‌دهند و این روش برای آن‌ها غیر قابل قبول است.
برخی از مشاغل کوچک که از تجارت الکترونیک استفاده نمی‌کنند شامل فروشگاه‌های مواد غذایی محلی، صنایع دستی، رستوران‌ها و مواردی از این دست باشند. با این وجود دنیا در حال تغییر است و با روی کار آمدن روش‌های جدید فناوری، استفاده از تجارت الکترونیک می‌تواند به توسعه تمام مشاغل کمک کند. همانطور که امروزه می‌بینیم بسیاری از سوپرمارکت‌ها به مشتریان خود خدمات آنلاین و تحویل کالا درب منزل را ارائه می‌دهند و یا رستوران‌هایی که با هدف توسعه و گسترش سعی می‌کنند تا با افراد بیشتری در تعامل باشند و به آن‌ها خدمات خود را ارائه دهند. کسب درآمد به کمک روش تجارت الکترونیک امروزه بسیار رایج است.
با توجه به خدماتی که تجارت الکترونیک می‌تواند به وجود بیاورد، حتی اگر به صورت تمام و کمال مایل به پیاده‌سازی آن نباشید، می‌توانید از شیوه‌های آن برای برقراری ارتباط با افراد جدید استفاده کنید. این کار حتی در مقیاس‌های کوچک قابل انجام است، چرا که می‌تواند نتایج بسیار خوبی را به همراه بیاورد.
امروزه فروش از طریق تجارت الکترونیک بسیار زیاد است و مصرف کنندگان همواره به دنبال راهی آسان‌تر برای جستجو و دریافت محصولات و خدمات خود هستند. افزایش فروش تجارت الکترونیک فراتر از مرزها می‌باشد. تفاوتی نمی‌کند که این کار از طریق تلفن‌های هوشمند باشد و یا به کمک رایانه‌ها و تبلت‌ها، اگر شما این امکان را به مشتریان خود بدهید، فرصت اینکه از رقیبان خود سبقت بگیرید را به دست خواهید آورد.
تمامی مزایایی که تجارت الکترونیک با خود به همراه داشته است موجب شده تا درصد بیشتری از صاحبان مشاغل کوچک برای عرضه خدمات جدیدتر به مخاطبان خود از روش‌های تجارت الکترونیک استفاده کنند. آن‌ها بر این باورند که همگام شدن با فناوری‌های روز دنیا موجب می‌شود تا افراد بیشتری در جریان این رودخانه شنا کنند و در نتیجه قادر باشند تا در نهایت به اهداف خود که یکی از مهم‌ترین آن‌ها سود بیشتر است، دست یابند. البته که این امر به کمک تحقیق و بررسی دقیق بازار امکان خواهد داشت.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.